GROHE PLUS – Suunniteltua tarkkuutta

Nauti tyylikkäästä ja modernista muotoiluista GROHE Plus - sarjan luotettavilla ja helppokäyttöisillä hanoilla. Upeasti muotoillut hanat tarjoavat uuden lähestymistavan käyttömukavuuteen sekä ergonomiaan. Osa GROHE Plus - sarjan hanoissa on LED näyttö, joka kertoo veden lämpötilan. Näin saat aina juuri sen lämpöistä vettä kun haluat.

Tyylikäs ja vakaa

GROHE Plus - sarjan muotoilu saa inspiraationsa kaaresta, muodosta joka tarjoaa sekä lujuutta että keveyttä. Yhdistämällä ympyrän pyöreät muodot ja kuution terävät, puhtaat linjat, GROHE Plus luo mielenkiintoisen, arkkitehtonisen siluetin, joka on ihanteellinen kylpyhuoneisiin, jossa halutaan olla askel edellä. GROHE Plus edustaa tarkkuutta, lujuutta ja vakautta yhdistettynä ominaisuuksiin, jotka tarjoavat mukavuutta, helppoutta ja hallintaa.

LED lämpötilanäyttö

GROHE Plus - sarjan innovatiivisen LED-lämpötilanäytön ansiosta hanan hallinta on täysin sinun käsissä. Tiedä aina kuinka kuuma hanasta tuleva vesi on hanan yläosassa olevan LED-lämpötilanäytön ansiosta. Tämä tekee kyplyhuoneesi hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Voit kertoa yhdellä silmäyksellä kuinka lämmintä vesi on hanan ollessa päällä, mutta kun virtaus pysähtyy älykäs näyttö häviää.

GROHE PLUS

TÄYDELLINEN VIIMEISTELY

Olipa kylpyhuoneesi ajattoman elegantti tai minimaalisesti muotoiltu, GROHE Plus on täydellinen valinta. Plus -sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita, kompakteista allashanoista seinään asennettaviin hanoihin, sekä näyttäviin lattialla vapaasti seisoviin kylpyammehanoihin. GROHE Plus hanaa on saatavina kolmessa eri suositussa ja kestävässä viimeistelyssä. Voit valita kiiltävän kromipinnana, arkkitehtonisemman Supersteelin tai harjatun Hard Graphite -pinnoitteen juuri oman makusi mukaan.

Hellävarainen ja vettä säästävä

Voit aktivoida Eco Spray -toiminnon ekologisen 4 l/min virtauksen vaivattomasti milloin tahansa. Pyyhkäise vain kädelläsi valaistun kuvakkeen edestä vähentääksesi veden virtausta, nauttien edelleen ylellisestä käyttökokemuksesta. Hellävarainen ja lempeä suihke yhdistettynä kääntyvään nokkaan on käsien pesun lisäksi myös täydellinen pesualtaan puhdistamiseen.

Yletä pidemmälle

GROHE Plus määrittelee modernin joustavuuden käsitteen ulosvedettävällä suihkupäänsä ansiosta. Hana on täydellinen altaan huuhtelemiseen, hiusten pesemiseen ja moneen muuhun asiaan kun et ole enää sidottu pesualtaaseen. GROHE EasyDock tarkoittaa, että kun olet valmis, suihku palautuu helposti ja sujuvasti takaisin lähtöasentoon.

Kääntyvää joustavuutta

Nauti paremmasta käyttömukavuudesta ja joustavuudesta 90 ° kääntöalueella. Hana kääntyy sujuvasti oikealle ja vasemmalle, helpottaen kasvojen tai saippuaisten käsien esteettömään pesun.

GROHE PLUS DESIGN

Pyöreät muodot

GROHE Plus sarjan muotoilun inspiraationa on ollut kaari, arkkitehtuurin ikoni jonka muoto tarjoaa niin voimaa kun myös ilmavuutta. Tämän modernin hanan kosketettavan pyöreät muodot ovat oiva täydennys kylpyhuoneesi muihin pyöreisiin elementteihin kuten suihkuihin ja pesualtaisiin.

Neliömäinen muotoilu

Yhdistämällä kaaren ja neliön muodot GROHE Plus -tuotteiden muotoilussa, lopputulos on tuotesarja, joka sopii ihanteellisesti yhteen sekä pyöreiden että kulmikkaiden elementtien kanssa, kuten neliömäisten suihkujen tai altaiden.

Täydellisesti yhteensopiva

Valikoitujen mallien kaksivärinen pinta, yhdistelmä häikäisevää kromia ja puhtaan valkoista akryyliä, korostaa hanan innovatiivista muotoilua. Kaksivärinen pinta tekee hanasta myös täydellisesti yhteensopiva GROHE Smart Control - ja Rainshower SmartActive tuotteiden kanssa.

GALLERY

GROHE PLUS – Suunniteltua tarkkuutta

Tuotevalikoima

GROHE Plus

Löydä lähin jälleenmyyjäsi