<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Rapid SL

Rapid SL

Ensiluokkainen asennusjärjestelmä, joka tarjoaa ylivertaiset toiminnot ja ominaisuudet.

Rapid SL -järjestelmä antaa sinulle vapauden suunnitella täydellisen kylpyhuoneen tarjoamalla varman ja nopean tavan asentaa seinäkiinnitettäviä altaita, bideitä, pisoaareja ja WC-istuimia. Kiinnitysjärjestelmää on saatavilla kolmessa asennuskorkeudessa ja jokainen asennuskehys toimitetaan esiasennettuna kylpyhuonekeramiikkakiinnityksin. Kehykset testataan kattavasti – WC-asennuskehyksemme kantavat testeissä 400 kg:n painon.

Löydä jälleenmyyjä

Kylpyhuone-esite

Ylelliset ratkaisut ensiluokkaiseen kylpyhuoneeseen.

Inspiroivat Ratkaisut Saniteettikalusteille

Rapid SL

Luo virtaviivainen ja nykyaikainen kylpyhuone meidän piiloasennettavien huuhtelujärjestelmien avulla.

Elämäntapamuutokset ja teknologiset edistysaskeleet ovat muuttaneet kylpyhuoneen luonnetta toiminnollisesta tilasta talon hemmottelevimpaan ja jännittävimpään huoneeseen. Meidän halu luoda tila joka on sekä rentouttava, että toimiva, on vienyt kehitystä eteenpäin suuntaan, jossa ainoastaan kauniit ja olennaiset osat ovat esillä. Valikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden luoda unelmiesi kylpyhuone, tarjoamalla helpon tavan asentaa seinään kiinnitettäviä saniteettikalusteita ja huuhtelujärjestelmiä.

Nykyaikanen kylpyhuone
Seinään kiinnitettävät saniteettikalusteet luovat nykyaikaisen ilmeen kylpyhuoneeseen ja ovat tyylikkäämpi valinta kuin entiset jalustalliset saniteettikalusteet. Ne saavat myös pienenkin kylpyhuoneen vaikuttamaan tilavemmalta, eikä lika pääse piiloutumaan nurkkiin.

Valinnan vapaus
Oli kylpyhuoneesi minkä muotoinen tai kokoinen, Rapid SL antaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Monipuolisen kehyksen ansiosta sinulle jää enemmän vaihtoehtoja parhaalle ratkaisulle juuri sinun kylpyhuoneeseen. Piiloitetut WC-huuhtelusäiliöt ovat ihanteellisia seinä-wc:n kanssa, jolloin huuhtelusäiliön saa piilotettua seinän sisään.

Muotoilu ja teknologia
Kuten kaikki muut tuotteemme, Rapid SL tarjoaa liudan muita hyötyjä. Piiloitetu huuhtelusäiliömme ovat erittäin hiljaisia, ja melua syntyy vielä vähemmän kuin säiliö asennetaan asennuskehykseen seinän sijaan. Säiliöihin voi yhdistää sekä yksi-, että kaksitoiminnolliset huuhtelupainikkeet. Valitse painike tuplahuuhtelulla, niin voit säästää vettä huuhtelemalla pienemmällä määrällä vettä.

Yksinkertainen asennus

Olit sitten suunnittelemassa uutta projektia tai päivittämässä nykyistä kylpyhuonettasi, Rapid SL asennuskehys takaa helpon asennuksen. Kehykset on asennettavissa seinän sisään tai eteen, joten ei tarvitse käyttää aikaa vanhan laatoituksen repimiseen. Kehys asennetaan yksinkertaisesti paikoilleen seinän sisään remontin edetessä.

Tuotevalikoima