TUOTEOMINAISUUDET

TUNNE HYÖDYT INNOVATIIVISTEN OMINAISUUKSIEN, VIIMEISTELYJEN SEKÄ TOIMINTOJEN AVULLA

Innovatiiviset allasominaisuudet

GROHE altaat sisältävät älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät tiskaamisesta helpomman. Altaitamme on helppo puhdistaa, ne vähentävät melua ja tulevat kaukosäädetyllä roskasihdillä. Valitse koko ja tyyli mieltymyksesi mukaan.

GROHE:n valikoima keittiöaltaita kattaa jokaisen osa-alueen perusaltaista hienovaraisiin ja minimalistisiin altaisiin. Innovatiivinen valmistusmenetelmä toimii käsi kädessä kestävän kvartsikomposiitin kanssa, lopputuloksena ensiluokkaisia keittiöaltaita.

Jokainen allas on valmistettu käyttämällä tietokoneohjattua prosessia. Prosessin avulla taataan tasainen väri sekä saumaton ja kova pinnoitevapaa viimeistely. Valuprosessin avulla altaiden minimisyvyys on 20 cm ja paksun komposiitin avulla GROHE:n keittiöaltaat vaimentavat myös huomattavan paljon melua.

MOT - MOMENTS OF TRUTH

GROHE QuickFix

Asenna keittiöaltaasi kätevästi meidän GROHE QuickFix -järjestelmän avulla. Valmiiksi tehdyt hanareiät tekevät altaistamme myös käännettäviä.

GROHE Whisper

Kvartsin ja akryylin sekoituksen avulla, GROHE komposiittialtaat vähetävät veden ja kattiloiden käsittelyn tuomaa melua.

TUOTEOMINAISUUDET

KAUKOSÄÄDETTÄVÄ ROSKASIHTI

Älä enää likaa käsiäsi. Tämä roskasihti toimii kaukosäädöllä, joten kätesi pysyvät puhtaina.

TILAVAT ALTAAT

Enemmän tilaa askareille. Innovatiivisen teknologian avulla, kaikki GROHE komposiittialtaat koostuvat saumattomista altaista joiden minimisyvyys on 20 cm, luoden tilaa esimerkiksi isojen kattiloiden pesuun.

MATERIAALI

GROHE komposiittialtaat tarjoavat ensiluokkaista kestävyyttä ja toimivuutta. Komposiittialtaamme koostuvat 80% kvartsista sekoitettuna akryylihartsiin, ja lopputuloksena on erittäin kestävä materiaali. Valuprosessimme luo altaita jotka ovat äärimmäisen vastustuskykyisiä lämmölle, kolhuille, naarmuille ja tahroille. Pinta ei haalene UV valosta, joten altaan upea ulkonäkö säilyy yhtä lailla kuin sen suorituskyky. Tulet huomaamaan miten altaan sileä pinta on hygieninen ja helppo puhdistaa. Lisävarmuutena jokaisessa GROHE keittiöaltaassa on viiden vuoden takuu, aivan kuten hanoissamme.

LÄMMÖNKESTÄVYYS

Kuumia pannuja? Ei hätää, GROHE komposiittialtaat kestävät jopa 280° asteen kuumuuden.

NAARMUNKESTÄVYYS

Toiminnollisuus ennen kaikkea. Komposiittialtaamme ovat naarmunkestäviä ja säilyviä.

TAHRANKESTÄVYYS

Toiminnollinen ja upea, GROHE komposiittialtaat ovat tahrankestävia ja säilyttävät upean ulkonäkönsä vuosien ajan.

100% RUOKA-TURVALLISIA

Nauti täydestä luottamuksesta keittiössäsi. GROHE komposiittialtaat ovat 100% ruoka-turvallisia, joten ruoanlaitto on helppoa ja hygienistä.

UV-KESTÄVYYS

Päästä auringonvalo sisään! Komposiittialtaamme säilyttävät ulkonäkönsä UV-säteistä riippumatta.

LAATU JOKA KESTÄÄ ELINIÄN

Käytä allastasi itsevarmuudella. GROHE:n maine laadun suhteen ulottuu luonnolisesti myös jokaiseen valikoimassamme olevaan keittiöaltaaseen. Komposiittialtaamme tarjoavat erinomaista toiminnallisuutta ja kestävyyttä sileällä pinnalla joka on hygieninen ja helppo puhdistaa.

Komposiittialtaamme koostuvat 80% kvartsista sekoitettuna akryylihartsiin, ja lopputuloksena on erittäin kestävä materiaali. Valuprosessimme luo altaita jotka ovat äärimmäisen vastustuskykyisiä lämmölle, kolhuille, naarmuille ja tahroille. Pinta ei haalene UV valosta, joten altaan upea ulkonäkö säilyy yhtä lailla kuin sen suorituskyky. Tulet huomaamaan miten altaan sileä pinta on hygieninen ja helppo puhdistaa. Lisävarmuutena jokaisessa GROHE keittiöaltaassa on viiden vuoden takuu, aivan kuten hanoissamme.

5 VUODEN TAKUU

ASENNUSTAVAT

UPOTETTAVA

UPOTETTAVA

Perinteinen ulkonäkö 8 mm reunalla. Asennus suoritetaan kiinnikkeiden avulla (paitsi mallit 31653, 31654, 31655 ja 31648 - ainoastaan silikonia).

UNDERMOUNT

ALTAPÄIN KIIINNITETTÄVÄ

Asennetaan keittiötason alle sulavalinjaisen ja nykyaikaisen ilmeen luomiseksi. Asennus kiinnikkeiden avulla.