TUOTEOMINAISUUDET

INNOVATIIVISET ALLASOMINAISUUDET

GROHE altaat sisältävät älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät tiskaamisesta helpomman. Altaitamme on helppo puhdistaa, ne vähentävät melua ja tulevat kaukosäädetyllä roskasihdillä. Valitse koko ja tyyli mieltymyksesi mukaan. Tunne ero innovatiivisten ominaisuuksien, viimeistelyjen ja toimintojen ansiosta.

HYÖDYT

GROHE StarLight

Säkenöivä ja kestävä pinta, joka pitää altaasi loistokkaana. GROHE käyttää korkealaatuista ruostumatonta terästä ja innovatiivisen harjauksen avulla saadaan aikaan sileä ja helposti puhdistettava pinta.

GROHE QuickFix

Asenna altaasi nopeasti meidän QuickFix järjestelmän avulla. Valmiit asennusreiät hanalle mahdollistavat altaiden kääntämisen.

GROHE Whisper

Vähennä keittiöstä kuuluvaa melua meidän ääntä eristävillä pesualtailla.

TUOTEOMINAISUUDET

KAUKOSÄÄDETTÄVÄ ROSKASIHTI

Älä enää likaa käsiäsi.

Tämä roskasihti toimii kaukosäädöllä, joten kätesi pysyvät puhtaina.

TILAVAT ALTAAT

Enemmän tilaa askareille.

Kaikki GROHE keittiöaltaiden minimisyvyys on 17 cm, luoden tilaa esimerkiksi isojen kattiloiden pesuun.

MATERIAALIT

K300-K1000 sarjojen keittiöaltaat on käsitelty erityisillä luonnonkuiduilla (Tampico) jotka antavat tuotteille erittäin hienon satiinisen viimeistelyn. GROHE:n patentoitu harjaus luo ruostumattomalle teräkselle pinnan, joka on sielämpi ja vähemmän huokuinen kuin monet muut altaat, tehden altaasta huomattavasti kestävämmän ja sen pesusta helpomman.

AISI 304 - RUOSTUMATON TERÄS

AISI 304 - RUOSTUMATON TERÄS

Jokainen GROHE keittiöallas käyttää AISI 304 ruostumatonta terästä, ylittäen alan laatustandardin. Koska se sisältää suuren määrän kromia ja nikkeliä, AISI 304 teräs antaa kirkkaan viimeistelyn ja hyvän korroosiokestävyyden.

AISI 316 – RUOSTUMATON TERÄS

AISI 316 – RUOSTUMATON TERÄS

K400+ sarjalle saatavana olevan AISI 316 avulla, GROHE keittiöaltaat tarjoaa kestävän ratkaisun jopa alueille, jossa on suolainen ja ruostetta aiheuttava ilmasto. AISI 316 sisältää suuren määrän kromia, nikkeliä sekä molybdeeniä, joten se vastustaa erinomaisesti ruostetta ja korroosiota ja jopa happoja ja klooria.

GROHE PVD

Tarjoamme kestävän pinnoitteemme niin mattana kuin myös kiiltävänä. GROHE käyttää huipputeknologiaa tuottaessaan laadukkaan ja pitkäkestoisen pinnoitteen. Physical Vapour Deposition (PVD) teknologia varmistaa että pinnoite on kolme kertaa kestävämpi kuin normaali pinnoite. Vahvemman pinnan lisäksi se on myös kymmenen kertaa naarmuuntumattomampi, joten sitä voi vaalia koko elämän ajan. Valitse sinulle mieluisa väri kuten esimerkiksi Brushed Hard Graphite, Cool Sunrise ja Brushed Warm Sunset.

Laatu

GROHE:n maine laadun suhteen ulottuu luonnolisesti myös jokaiseen valikoimassamme olevaan keittiöaltaaseen. Teräksen paksuus ylittää jokaisessa altaassa alan standardin ja meidän patentoitu harjausprosessi luo erittäin sileän ja helposti puhdistettavan pinnan . Lisävarmuutena jokaisella GROHE keittiöaltaalla on viiden vuoden takuu, aivan kuten hanoillamme.

Viiden Vuoden Takuu

ASENNUSTAVAT

STANDARD BUILT-IN

UPOTETTAVA

Perinteinen upotettava keittiöallas 8mm korkealla reunalla.

FLAT-EDGE

FLAT-EDGE

Omaperäinen, tyylikäs 3mm kalteva reuna helposti asennettuna.

UNDERMOUNT

ALTAPÄIN KIINNITETTÄVÄ

Sulavalinjainen ja nykyaikainen idea asennukseen keittiötason alle.

FLUSH-MOUNT

HUULLETTAVA

Tuote upotetaan tasoon 1.5mm paksuisella huulloksella, tehden siitä täydellisesti yhteinäisen keittiötason kanssa.