ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Nauti Kaikista GROHE RED -Järjestelmän Eduista

GROHE Red on suunniteltu kestävää kehitystä, käyttömukavuutta ja turvallisuutta silmällä pitäen. Vipu on eteenpäin pyörivä ja suunniteltu siten, että siitä saa hyvän otteen.

TURVALLISUUS ENSIN

Me sitoudumme luomaan turvallisia käyttökokemuksia. Tämän takia GROHE Red -järjestelmässä on ainutlaatuinen ja luotettava lapsilukko.

SÄÄSTÄ VETTÄ JA ENERGIAA.

Nyt voit olla haaskaamatta vettä ja energiaa, kun saat tarkalleen sen määrän kiehuvan kuumaa vettä, mitä tarvitset.

PUHDAS JA RAIKAS MAKU.

Vesi ei ainoastaan ole kiehuvan kuumaa, vaan myös suodatettua, mikä tekee veden mausta entistä paremman.

SIISTI KEITTIÖTASOSI.

Nyt pääset eroon vedenkeittimestä ja saat lisää tilaa keittiötasollesi.

TEKNOLOGIA JOKA ASETTAA TURVALLISUUDEN ETUSIJALLE.

Vedenkeittimen kieltäminen on erityisesti lapsiperheille hyvä idea. Vedenkeittimet aiheuttavat yllättävän paljon onnettomuuksia keittiössä, varsinkin alle 5 vuotiaille. Lapsi saattaa tarttua takajouseen tai vedenkeittimeen joka saattaa johtaa palovammaan. Britanniassa vuosittain yli 360 nuorta lasta joutuvat palovamman uhreiksi.

GROHE Red järjestelmän avulla, voit välttää kyseisiä onnettomuuksia lapsilukon avulla. GROHE Red on läpäissyt Saksan TUV testin, joka varmistaa että tuote on turvallinen.

100 °C – HETI JA TURVALLISESTI

GROHE Red on suunniteltu siten, että se olisi helppokäyttöinen ja ennen kaikkea turvallinen. GROHE Red hanassa on testattu lapsilukko ja turvallisuustoiminto, jotka poistavat palovammariskit. Toiminnat varmistavat myös, että virtaus pysyy tasaisena: GROHE Red -järjestelmässä on patentoitu ilmastin, joka varmistaa että kiehuva vesi virtaa tasaisesti eikä roiski. Tämän lisäksi veden virtaus pysähtyy heti, kun poistat sormen LED napista.

LAPSILUKKO: Turvallisuus on ehdottomasti tärkein asia lapsiperheen keittiössä – tämän takia lapsilukko toiminto on ilmeinen toiminto GROHE Red järjestelmässä.

Paina lapsilukko nappia 1 sekunnin ajan aktivoidaksesi kiehuvan veden toiminnon.

Kun lapsilukko deaktivoituu, punainen LED valo vilkkuu, ja kun lapsilukko on täysin deaktivoitunut, LED valo palaa jatkuvasti

Paina ja pidä sormeasi LED napin kohdalla, kun haluat käynnistää kiehuvan veden virtauksen. Poista sormi kun haluat pysäyttää virtauksen.

LIIAN TYYLIKÄS OLLAKSEEN PIILOSSA

Selkeä ja moderni muotoilu tekee GROHE Red boilerista niin tyylikkään, että sitä voisi jopa pitää esillä. Minimalistinen design kuitenkin mahdollistaa kätevän sijoituksen keittiötiskin alle. Titaniumi tekee boilerista erittäin kestävän ja vastustuskykyisen korroosiolle ja kalkkikivelle. Suurin osa boilereista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuparista, jotka jättää veteen metallisen maun. GROHE Red boilerilla vältyt metallisuudelta. GROHE Red boileri on saatavilla kahdessa eri koossa: 3 litraa ja 5,5 litraa.

Käytämme energiamme energian säästöön

Onko mahdollista, että energiaa voi säästää niin, että vesi jatkuvasti kiehuu? Vastaus on kyllä! GROHE Red -järjestelmän titaanikattila mahdollistaa täydellisen eristyksen, minkä johdosta 100°C veden ylläpitämiseen tarvitaan hyvin vähän energiaa. Vedenkeittimeen verrattuna GROHE Red säästää arvokasta energiaa. Joka kerta kun keität vedenkeittimessä olevan veden uudelleen, se näkyy sähkölaskussasi. Tältä vältyt kokonaan GROHE Red -järjestelmän avulla.

Kun lähdet lomalle, voit vaihtaa järjestelmän lomatilaan, jolloin veden lämpötila pysyy 60 asteisena ja säästät entistä enemmän energiaa.

Energiakustannukset 1l veden keittämistä varten

TÄYTÄ VATSASI GROHE RED VEDELLÄ VALMISTETUILLA RUOKA-ANNOKSILLA

Keskimääräinen vedenkeitin voi keittää korkeintaan 1,7 litraa kerralla. Tätä ongelmaa et kohtaa GROHE Red järjestelmällä. GROHE Red järjestelmällä saat jopa 3 litraa kiehuvaa vettä kerralla. Potfiller toiminto mahdollistaa jatkuvan virtauksen, jos esimerkiksi valmistat isoa pasta-annosta ja tarvitset suuren määrän kiehuvaa vettä. Kun Potfiller aktivoituu, voit poistaa sormesi napista ja pitää kattilasta kiinni molemmilla käsillä.

Aktivoi potfiller-toiminto painamalla lapsilukon painiketta kaksi kertaa kunnes LED valo muuttuu punaisesta keltaiseksi.

Tämän jälkeen painat alempaa nappia kerran, minkä jälkeen potfiller-virtaus alkaa.

60 sekunnin ajan hanasta virtaa 3 litraa kiehuvaa vettä täyttäen kattilasi, minkä jälkeen virtaus loppuu automaattisesti.

SAAVUTA TÄYDELLINEN LÄMPÖTILA

GROHE Red -järjestelmän sekoitusventtiilin ansiosta hanalla voi tehdä muutakin

Jos keittiössäsi on ainoastaan kylmän veden sisääntulo, voit käyttää GROHE Red boileria saadaksesi lämmintä vettä. Kun boileri on liitetty sekoitusventtiiliin, se sekoittaa kiehuvan veden kylmään veteen, jolloin saat lämpimää vettä hanastasi. Coldfill toiminnon ansiosta et tarvitse erillistä vedenlämmitintä. Vaikka sinulla olisikin jo lämpimän veden sisääntulo, joudut kuitenkin aina odottamaan hetken ennen kuin saat juuri sopivan lämminta vettä hanasta, ja sitä odottaessa vettä menee hukkaan. Sekoitusventtiili sekoittaa kiehuvan ja kylmän veden, ja ylläpitää termostaatilla ohjattua lämpötilaa. Hotfill toiminnolla, saat lämmintä vettä heti kun sitä tarvitset. Näin säästät aikaa ja vettä. Sekoitusventtiili on saatavilla lisäosana, ja sen voi yhdistää kaikkiin GROHE Red järjestelmiin.

COLDFILL ASENNUS

Kiehuva vesi ja kylmän veden sisääntulon vesi sekoittuu ja tarjoaa lämpimää vettä suoraan hanasta.

HOTFILL ASENNUS

Lämmintä vettä suoraan GROHE Red boilerista, johon on liitetty sekoitusventtiili.

Energiatehokkuus luokitus A kun tuotetta käytetään 40841001 venttiilin kanssa lämpimän veden tuottamiseen.

THE GUARANTEE FOR PURE TASTE

SUODATIN ON KAIKKI KAIKESSA

GROHE Red paketti sisältää korkealaatuisia suodattimia. Suodattimet toimivat viiden vaiheen suodatustekniikalla, joka varmistaa että kaikki pienimmätkin veden epäpuhtaudet jäävät pois. Täydellisten makuelämyksien lisäksi suodatin poistaa kalkin vedestä varmistaen boilerille pidemmän käyttöiän.

Lue lisää suodattimista:

Already bought the new GROHE Red? Register now and benefit twice!

By registering your GROHE Red now, you will receive a welcome package including the GROHE RED recipe book and the GROHE Red thermos bottle incl. tea strainer! You will also benefit from one extra year of guarantee on your product! To do this, please select your product from the list below, enter your date of purchase and date of installation! It is that easy! You will then receive your certificate of guarantee by e-mail!

Register your GROHE Red faucet

KEITTIÖSI KUUMIN PAIKKA

GROHE Red -järjestelmän asennus sujuu mutkattomasti. Siro GROHE Red boileri on saatavilla kahdessa koossa ja sen saa helposti sijoitettua keittiötiskin alle.

Back to GROHE Red Product Page

Doscover the GROHE Red Product Portfolio
Brochure

Download our new GROHE Red brochure.

GROHE RED FAQ

The answers to all your burning questions