Minta Touch

Minta Touch

Rakkautta ensi kosketuksella

Moderni, ajaton, kaunis. GROHEn suosittu keittiöhana Minta uudistuu. GROHE Minta Touch sisältää pienen, mutta erottuvan ominaisuuden: EasyTouch-tekniikallaan se reagoi heti pieneenkin kosketukseen, jonka avulla voit kytkeä hanan päälle ja pois jättämättä jälkeäkään. Vipua ei tarvitse koskea ollenkaan, jos kätesi ovat likaiset. Kosketa vain hanan pintaa ranteellasi tai käsivarrellasi. Uusi käytännöllinen, hygieeninen tekniikka on yhdistetty Mintan pidettyyn muotoiluun, joten hana säilyttää saman upean ulkonäkönsä kuin ennenkin. Minta on saatavana C- ja L-muotoisella ulosvedettävällä juoksuputkella - valinta on sinun käsissäsi.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Experiencing

Puhdas ja hygieeninen

Hana pysyy puhtaana myös kun kätesi ovat likaiset:
kytke hana kämmenselän tai ranteen kosketuksella ja hana pysyy hohtavan puhtaana.

Modernin muotoilun ja teknologian yhdistelmä

Näkymättömiin jäävä teknologia yhdistyy moderniin muotoiluun. Hana kytketään päälle ja pois päältä koskettamalla juoksuputkea ranteella tai kämmenselällä.

Voit säätää virtausta ja lämpötilaa kahvalla. GROHE Minta Touch- hybridi keittiöhana joka yhdistää kaksi toimintoa.

Moderni, Ajaton, Kaunis, Innovatiivinen

GROHE Minta, keittiöhanamarkkinan myydyimpiä tuotteita joka vie innovatiivisuuden uudelle tasolle. Valitse hanalle juuri sinun keittiöösi sopiva muotoilu.

Voit valita kääntyvän C-juoksuputken tai L-juoksuputken ja molemmissa on ulosvedettävä pääty.

Turvallinen lapsille

Easy Touch toiminnolla saa myös kylmää vettä kosketuksella. Helppo päivitys joka sisältää Grohtherm Micro termostaattisekoittajan, säätää veden lämpötilan ja voit välttää kalttaamisen riskin.

Helppo asennus

Asennus on yllättävän helppa. Seuraa asennusvideon ohjeita ja Minta Touch on hetkessä käyttövalmis.
Vinkki: Jos haluat katsoa asennusvideon koko näytöllä, käynnistä video ja paina äänenvoimakkuuden säätimen vasemmalla puolella olevaa painiketta.

Tuotevalikoima