<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Tuotevalikoima

Virkistävän yksinkertaista

Virkistävän yksinkertaista

Ainutlaatuinen GROHE Blue®-vesijärjestelmä tuo raikkaan ja hyvänmakuisen veden suoraan keittiöhanastasi helposti aina kun haluat - 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Hanan LED-näyttö kertoo kun suodatin pitää vaihtaa. Valo vilkkuu kun suodattimen kapasiteetti on alle 10%. Suodatin kestää jopa 12 kuukautta. Sen kapasiteetti on 600 litraa, ja sitä voidaan säätää veden kovuuteen sopivaksi.

Käsittely ja sisäiset vesiputket

Käsittely ja sisäiset vesiputket

Hanassa on kaksi sisäistä vesitietä - toinen suodatetulle ja toinen suodattamattomalle vedelle sekä innovatiivinen poresuutin, joka varmistaa että kerran suodatettu vesi ei koskaan joudu kosketuksiin sellaisen kanssa joka vaikuttaa makuun.

1.GROHE Blue® suodatettu vesi
2.Suodattamaton sekoitettu vesi.

GROHE Blue® & BWT

GROHE Blue® & BWT

Maailman arvokkain luonnonvara turvallisissa käsissä

Vesi ei ole ainoastaan maailman arvokkain luonnonvara, mutta myös edellytys kaikelle elävälle. GROHE ja BWT, Euroopan johtavat vesialan asiantuntijat, edustavat turvallisuutta, hygieniaa ja korkeita laatustandardeja. Olemme yhdistäneet kahden yrityksen asiantuntijuuden voidaksemme tarjota kokonaisvaltaisen, uuden vesikokemuksen.

Hanavesi on nyt muutettu täydelliseksi virkistäytymiseksi käyttäen innovatiivista GROHE Blue®-tuotevalikoimaa. GROHE Blue® suodattaa veden BWT:n teknologian avulla ja viilentää sen toivomaasi lämpötilaan. Se tarjoaa raikasta hiilihapollista tai hiilihapotonta vettä suoraan hanasta.

See complete filter range
BWT

BWT

BWT:n globaali innovaatio tarjoaa raikkaan ja ylellisen makukokemuksen. Vesi on suodatettu uniikilla, patentoidulla Mg2+-teknologialla ja rikastettu magnesiumila. Täydellistä nautintoa joka päivälle.

Toiminta ja hiilihapotus

Voit saada raikasta, suodatettua vettäainoastaan kääntämällä GROHE Blue®:n vasemman puoleista vipua. Ensimmäinen asetus ei sisällä hiilihappoja, toinen on miedosti hiilihapotettu ja kolmas vahvemmin hiilihapotettu.

Hiilihapottaja , joka on integroitu sisäänrakennettuun laatikkoon, lisää hienoja hiilihappokuplia suodatettuun ja viilennettyyn veteen tehden vedestä hiilihapollisen tai miedosti hiilihapotetun maun mukaan.

Vedenlämpötila voidaan myös säätää omien mieltymysten mukaiseksi: viilennetty vesi voidaan asettaa 4-10°C välille.

GROHE Blue

Sininen - Vesi ilman hiilihappoja

GROHE Blue

Turkoosi - Viileä hiilihapotettu vesi

GROHE Blue

Vihreä - Hiilihapotettu vesi

GROHE Blue Shop

Säästä rahaa GROHE Blue:n avulla

Erinomaisen makuinen GROHE Blue-vesi maksaa vain viidenneksen siitä mitä vastaavat premium-vedet. Samalla vähennät myös sähkönkulutusta ja turhaa muoviroskaa.

Laske nyt kuinka paljon rahaa voit säästää GROHE Blue:n avulla!

GROHE Blue Shop