Kätevä. Ekologinen. Turvallinen

GROHE RED - yhdistelmä älykkäitä ominaisuuksia, jotka helpottavat elämää.

Turvallisuus

Työntekijöidesi turvallisuus on etusijalla - myös meidän mielestä. GROHE Redin älykäs ChildLock on läpäissyt saksalaisen TÜV-testin, joka on riippumaton toimija joka vahvistaa sovellettavat turvallisuusvaatimukset ja laatustandardit.

Aikaa säästävää teknologiaa

Kuten me kaikki tiedämme, aika on rahaa! GROHE Redin kanssa sinun ei tarvitse odottaa veden kiehumista. Keskiverto vedenkeittimeen mahtuu noin 1,7 litraa vettä, mutta GROHE Red -vesijärjestelmällä sinulla on jopa 5,5 litraa kiehuvan kuumaa vettä valmiina käytettäväksi milloin tahansa. Vettä riittä jopa koko toimiston teehetkeen, ilman minkäänlaista jonottamista.

Energiaa säästävä järjestelmä

GROHE Red on enemmän kuin vaan kiehuva vesi.

Coldfill: Sekoitusventtiilin ansiosta voit käyttää GROHE Red -laitetta lämpimän veden tarjoamiseksi keittiöissä, joissa on vain kylmävesisyöttö. Hana sekoittaa kiehuvan veden vesisyötöstä tulevan kylmän veden kanssa, ja tarjoaa näin sinulle lämmintä vettä.

Hotfill: GROHE Red säästää energiaa, koska kuumaa vettä on saatavana heti.

Sekoitusventtiili on saatavana lisävarusteena ja voidaan yhdistää jokaiseen GROHE Red -vesijärjestelmään


COLDFILL

Kiehuva vesi sekoittuu vesijohdosta tulevaan kylmään veteen jotta hanasta saadaan lämmintä vettä.

HOTFILL

Instant warm water via the GROHE Red boiler with attached mixing valve.

Energiatehokkuusluokka A, kun sitä käytetään sekoitusventtiilin 40841001 kanssa lämpimän veden tuottamiseksi.

Laitamme kaiken energiamme energian säästämiseen

Voidaanko todella säästää energiaa, jos vesi on jatkuvasti kiehuvan kuumaa? Vastaus on kyllä. GROHE Red -hanan titaaniboilerin erinomainen eristys tarkoittaa, että lämpötilan ylläpitämiseen tarvitaan vähemmän energiaa verrattuna vedenkeittimen tarvitsemaan määrään. Säästetään aikaa ja energiaa jotta voit jatkaa työskentelyä.

Lomatila

Kun toimisto on tyhjä - esimerkiksi viikonloppuna - kytke boileri lomatilaan. Vesi lämmitetään vain 60 °C: seen, mikä varmistaa energian säästymisen.

Paljon maksaa keittää 1L vettä.

Erinomaista suodatusta

Ihmiset ovat nirsoja teen ja kahvinsa suhteen. GROHE Red: llä nautit vain loistavasta mausta 5-vaiheisen suodatusjärjestelmän ansiosta, joka poistaa epäpuhtaudet jättäen arvokkaat mineraalit paikoilleen. Ja suodattamalla kalkin voit myös varmistaa usean vuoden täydellisen suorituskyvyn GROHE Red -boilerillasi.

Tutustu suodattimiimme