GROHE Blue Home

GROHE BLUE HOME SÄÄSTÄÄ AIKAA SEKÄ LUONTOA

Pelasta planeetta lasi kerralla

Tiesitkö, että yhden litran pullotetun veden tuottamiseksi tarvitaan hämmästyttävää 7 litraa vettä? Puhumattakaan CO2-päästöistä. Kun valitset GROHE Blue Home, se tarkoittaa 61% vähennystä verrattuna pullotettuun veteen.

Paras tapa pakata vesi, älä pakkaa

Se voi tuntua itsestään selvältä, mutta maailmassa, joka on hitaasti uppoamassa loputtomaan muovimereen, käytännössä tuhoutumattomien muovipulloille pitää kiireellisesti keksiä ratkaisu. GROHE Blue Home on meidän vastaus: pullottamaton vesi.

Säästä pitkällä tähtäimellä. Sekä lyhyellä.

GROHE Blue Home on sijoitus useammalla tavalla kun vain yhdellä. Kun tarkastelet kustannuksia jotka tulevat laadukkaan juomaveden takaamisesta joka päivä, huomaat kuinka nopeasti säästät rahaa GROHE Blue Homen avulla.

Tuki terveelisempään elämään

Kuinka paljon on riittävästi? Asiantuntijat suosittelevat että joisimme 2 litraa vettä päivässä.GROHE Blue Home- vesijärjestelmällä on niin helppoa ja miellyttävää laskea lasillinen virkistävää vettä, että monet huomaavat juovansa jopa enemmän kun suositellaan. Ja valinnaisen Magnesium + suodattimen avulla voit lisätä kyseistä, tärkeää mineraalia, ruokavalioosi vain juomalla vettä. Kaksi litraa Magnesium + suodatettua vettä sisältää yhtä paljon magnesiumia kun 4 omenaa.

Hyvän maun takuu

Jos nautit teestä ja kahvista, tulet pitämään niistä vielä enemmän. GROHE Blue Home -vesi tuo esiin sinun lempi kuumien juomien parhaat puolet. Ja suodatetun veden puhtauden ansiosta aromit voivat kehittyä täyteen potentiaaliinsa - jotta kahvi- ja teehetkesi olisivat unohtumattomia.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tutustu GROHE Blue Home tuotteisiin

Lue lisää
Brochure

Tutustu GROHE Blue Home esitteeseen

Lataa