<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Bau

BAU

Upea pelkistetty muotoilu määrittelee GROHE Bau -malliston. Tämän malliston hanoissa yhdistyy puhtaus ja moderni elämä. Sylinterimäinen juoksuputki luo visuaalisen keveyden ja sopii erinomaisesti nykypäivän keittiöön.

Jokaisessa hanassa on kääntömekanismi joka lisää joustavuutta, ja Easy Exchange Mousseur -ominaisuus joka tekee suihkutustavan vaihtamisesta vaivatonta. GROHE Zero -teknologian ansiosta hanavesi on taatusti sataprosenttisesti lyijytöntä ja nikkelivapaata. GROHEn QuickFix Plus -järjestelmä varmistaa, että asennus on jopa 65% nopeampaa kuin vastaavissa hanoissa esiasennetun hanan ja tool free-asennustekniikan ansiosta.

Puhtaan linjakkaan ulkonäön ja käyttömukavuuden ympärille rakennettu muotoilu sekä laaja valikoima houkuttelevia ja ergonomisia vipukahvoja, GROHE Bau sopii täydellisesti niin klassiseen kuin nykyaikaiseenkin keittiöön.

KEITTIÖSI

Palkittu muotoilu innovatiivisella toiminnallisuudella

Teknologiat

GROHE QUICKFIX PLUS
Työkaluvapaa asennus ja esiasennettu hana tekevät asennuksesta jopa 65% nopeamman verrattuna vastaaviin tuotteisiin. GROHE QuickFix Plus -kiinnitysjärjestelmä tekee asentamisesta helpon ja vaivatonta.

GROHE ZERO
GROHEn sisäinen vedenohjaustekniikka varmistaa, että vedellä ei ole kosketusta hanan sisällä olevan lyijyn tai nikkelin kanssa, ja takaa puhtaan juomaveden, joka on 100% lyijytön ja nikkelivapaa.

EASY EXCHANGE MOUSSEUR
Vaihda hanan poresuutin ilman työkaluja älykkään vaihtomekanismin ansiosta.

Tuotevalikoima

Löydä lähin jälleenmyyjäsi