Eurocube

Eurocube

Selkeälinjainen, lineaarinen siluetti.

Sano se selkeästi GROHEn kubistisella mestariteoksella. Eurocuben vahvat linjat ja vankka, arkkitehtoninen muoto on täydellinen moderneihin keittiöihin, joissa muotoilu on keskiössä. Kahvan uurrettujen yksityiskohtien lisäksi uusia, ammattilaistason ominaisuuksia tarjoava hana sopii niille, jotka ovat sekä tyylitietoisia että vakavissaan ruoanlaiton suhteen.

Eurocubesta on saatavilla kaksi versiota – voit valita mallin, jossa on käännettävä juoksuputki tai uuden, lähes ammattilaistasoisen sekoittimen, jossa on ulosvedettävä suihku. Molemmat kiinnittyvät jousiletkuun, joka antaa 360 asteen liikkuvuuden. Suihkuosat ovat keskenään vaihdettavia, minkä ansiosta hanojen joustavuus on vertaansa vailla ja suorituskyky huipussaan.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi
Kitchen Brochure

Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.

Tuotevalikoima

100% cubic 100% functional

From the lever’s cut-out detailing to the new professional-grade features, this is a faucet for those who are both style conscious and serious about their cooking. Mounted on a spring hose with 360˚ movement, the head switches easily between two spray options, giving ultimate flexibility and great high-spec performance.

True square design

Eurocube is available in two versions.

Choose between a swivel spout model and the new semi-professional mixer with pull-out dual spray. Mounted on a spring hose with 360˚ movement, the head switches easily between two spray options, giving ultimate flexibility and great high-spec performance.

The collection is available in GROHE StarLight® chrome and in highly resistant SuperSteel finish.