<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
K7

K7

Ammattimainen ulkoasu ja ammattilaistason ominaisuudet

Tuo ammattimaisten hanojen viehättävä tyyli kotiisija löydä tehokkuuden ja suorituskyvyn maailma. Ammattilaiskokit ovatsuunnitelleet K7-sarjan intohimoisille ruoanlaittajille.Se antaa sinulle täydellisen joustavuuden ja upean, huomiotaherättävän hanan. Olemme varmoja,että ihastut laajanmalliston esteettistä erinomaisuutta ja ylivertaista toimintakykyätarjoavaan yhdistelmään.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi
Kitchen Brochure

Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.

Tuotevalikoima

Sulavalinjainen ja näyttävä K7-sarja tarjoaa ammattilaistyylisenkeittiöhanan kahdella eri korkeusvaihtoehdolla. Siihen kuuluu360 astetta kääntyvä jousellinen varsi ja täysmetallinen suihku,jonka toiminto on helppo vaihtaa poresuuttimesta suihkuun.K7-sarjaan kuuluvat myös käännettävä juoksuputki,irrotettava kaksoissuihku ja sivusuihkut, jotka varmistavatkorkeimman mahdollisen suorituskyvyn sekä näyttävän muotoilun.K7-sarja tarjoaa ylivertaisen joustavuuden keittiöihin,joissa suorituskyvyllä on väliä.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 keittiöhana määrittelee keittiön keskipisteen. GROHE K7 Semi-Pro Medium luo saman minimalistisen ja huippuluokkaisen muotokielen kuin K7 Semi-pro hanassa, mutta pienemmässä koossa.

GROHE K7 Semi -Pro Medium yhdistää kauniin muotoilun toiminnallisuuteen. Professional spray - irroitettava juoksuputki mahdollistaa täydellistä käyttömukavuutta. Korkea juoksuputki ja 140° kääntyvyysalue mahdollistaa tiskialtaan helpon puhdistuksen ja kattiloiden täytön. Voit helposti vaihdella kahden suihkutyypin välillä riippuen tarpeestasi.