Keittiöhanojen ominaisuudet

Toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivat GROHE vesijärjestelmät ja keittiöhanat sisältävät käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia ja arkea helpottavia yksityiskohtia, jotka erottavat ne muista. Enemmän vaihtoehtoja, enemmän mukavuutta ja enemmän joustavuutta: siksi tuotteemme ovat niin miellyttäviä käyttää.

SMARTCONTROL

SmartControl Kitchen tarkkaa hallintaa aivan sormenpäiden ulottuvilla.

Perinteisen vivun sijasta käynnistät ja pysäytät veden virtauksen painamalla juoksuputken päässä olevaa painiketta - loistava silloin, kun kädet ovat täynnä, koska painiketta on helppo käyttää myös ranteella tai kyynärpäällä. Virtausta voit vaihtaa sujuvasti ekovirtauksesta voimakkaaseen suihkuun.

Säädä veden lämpötilaa kääntämällä rungossa olevaa venttiiliä vasemmalle tai oikealle. Ulosvedettävän juoksuputken muotoilu tarjoaa useita vaihtoehtoja, koska tätä ominaisuutta on saatavana kolmessa eri hana mallissa, 11 houkuttelevalla viimeistelyllä, löydät varmasti juuri sinun keittiöösi sopivan mallin.

EASYTOUCH

Keittiössä monien yhtäaikaisten asioiden tekeminen on välttämätöntä. Miksi et tekisi elämääsi helpommaksi GROHE kosketuksesta aktivoituvalla hanalla? Olemme kehittäneet tuotteen kahdella innovatiivisella ratkaisulla, joiden avulla voit hallita veden virtausta käyttämättä käsiäsi. Näin keittiöstäsi tulee hygieenisempi, kätevämpi ja vaistomaisesti helpompi käyttää. GROHE hanat voidaan aktivoida yhdellä kosketuksella ranteella tai kyynärpäällä. Näin kätesi jäävät vapaiksi ja hana on aina säkenöivän puhdas. Nyt voit hallita keittiötäsi yhdellä kosketuksella.

Keittiö on kotisi sydän ja hyvästä syystä. GROHEn innovatiivisten EasyTouch -hanojen avulla likaiset kädet eivät enää hidasta tekemistä keittiössä ja mahdollinen bakteerien siirtyminen pinnalta toiselle on historiaa. GROHE tekniikan avulla voi avata ja sulkea veden virtauksen keittiöhanasta esim. käsivarrella tai ranteella, koskettamalla mihin tahansa kohtaan hanan juoksuputkea. Ei enää rasvaisia sormenjälkiä hanassa tai vivun kääntelyä kyynärpäälläsi.

FOOTCONTROL

Keittiöissä arkiruoan valmistus saattaa olla ajoittain hyvin kiireistä, mutta et silti halua tinkiä puhtaudesta ja mukavuudesta. Eikö olisi helppoa jos hanaa voisi ohjata muutenkin kuin käsillä?

GROHEN uudet FootControl -hanat voidaan kytkeä päälle ja pois päältä koskettamalla jalalla kevyesti kaapin alla olevaa tunnistinta. Näin kädet jäävät vapaaksi ja hana pysyy tahrattoman puhtaana. Kolme suosituinta keittiöhanaamme on saatavilla tällä innovatiivisella FootControl-tekniikalla varustettuna. Voit myös yhdistää tämän ominaisuuden mihin tahansa GROHEn ulkosvedettävällä juoksuputkella varustettuun tuotteeseen.

MAGNEETTINEN MEKANISMI

Tehokkaiden integroitujen magneettien ansiosta ulosvedettävä juoksuputki palautuu helposti ja sujuvasti paikalleen aina käytön jälkeen.

JUOKSUPUTKIEN MALLIT

TEHOKKAAT SUIHKUT

Valikoimassamme yhdistyy mukavuus, käytännöllisyys ja muotoilu. Juoksuputkia on saatavana erilaisissa korkeuksissa, sekä U-, C- tai L-muodossa, joten jokaiseen tilaan ja tyyliin löytyy täydellisesti sopiva hana. Tarvitsetko vielä enemmän joustavuutta? Ulosvedettävät juoksuputket tarjoavat entistä enemmän joustavuutta ja monikäyttöisyyttä kiireisen keittiöön.

AMMATTILAISELLE

Ominaisuudet: 360 ° jousivarsi ja helppo vaihto suihkutoiminnon ja normaalin veden juoksuttamisen välillä

KOLMITOIMINEN SUIHKU

Innovatiivinen suihkutekniikka, jossa on 3 erilaista suihkutyyppiä ja taukonäppäin. Vaihda laminaarisen veden juoksutuksen, suihkutoiminnon ja voimakkaasti kohdistetun suihkun välillä, jokaiseen työvaiheeseen löytyy juuri oikeanlainen vaihtoehto.

KAKSITOIMINEN SUIHKU

Lisää hanasi toimintasädettä ja tarjoaa helpon vaihdon normaalin veden juoksuttamisen ja suihkutoiminnon välillä.

ULOSVEDETTÄVÄ JUOKSUPUTKI

Lisää hanasi toiminasädettä

VIIMEISTELYT

GROHE PVD PINNOITE

VERTAANSA VAILLA LUJUUDESSA JA NAARMUUNTUMATTOMUUDESSAAN
KORKEALAATUINEN PVD-TEKNOLOGIAMME TUO UUTTA VÄRIT ELÄMÄÄN

Erityisesti keittiössä, jossa pintojen tulee kestää pitkään, hyvälaatuiset ja kestävät pinnoitteet erottavat erinomaiset tuotteet edukseen. GROHEn pyrkimys tuottamaa aina vain parasta on syynä erikoistekniikkaan, joka ei takaa vain loistavat värit, vaan myös korkealaatuisen kestävän pinnoitteen pitkäikäiselle tuotteelle. Hanoissamme tämä tarkoittaa, että PVD on 10 kertaa naarmuuntumattomampi kuin kromi ja sen pinta on 3 kertaa kovempi. Keittiöaltaissa PVD on ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden päällimmäinen kerros, joka antaa niille maksimaalisen kestävyyden. Kestävyyden lisäksi tuotteiden viimeistely on aina ensiluokkaista ja mahdollistaa värivaihtoehdot aina tummasta harjatusta grafiitista kiillotettuun viileään auringon kultaiseen, tämä antaa sinulle täydellisen valinnanvapauden toteuttaa oman persoonallisen keittiön.