Minimitila, maksimityyli.

GROHEn tilaa säästävät ratkaisut pieniin kylpyhuoneisiin

Arena Cosmopolitan Huuhtelupainike

Seinään kiinnitettävän altaan, bideen ja WC-altaan kiinnitys

Seinään kiinnitettävät saniteettituotteet ovat täydellinen valinta pieneen kylpyhuoneeseen. Paitsi että ne saavat tilan näyttämään isommalta, ne myös helpottavat kylpyhuoneen lattian puhtaanapitoa, koska vaikeita likaa kerääviä kulmia ei ole.

GROHE Rapid SL -kehyksiä on neljää korkeutta: 82 cm, 113 cm, 100 cm ja 120 cm. Pienin malli on kätevä, jos haluat sijoittaa WC-altaan ikkunan alle, ja kehyksen mataluus antaa mahdollisuuden asentaa kehys seinän koolaukseen tai kiviseinään ja piilottaa se.

WC:n huuhtelu voidaan käynnistää sähköisesti tai manuaalisesti laajalla valikoimalla GROHE-huuhtelupainikkeita tai ilmanpaineella käyttämällä ilmapainiketta. Ilmanpaineella käynnistettävä huuhtelu tarkoittaa sitä, ettei painikkeen tarvitse olla suoraan kiinni huuhtelusäiliössä, vaan se voi sijaita jossain kätevämmässä paikassa.

Saniteettituotteiden asennuskehykset nurkkiin

Kun tilaa on vähän, nurkkien hyödyntäminen on tärkeää. GROHE Rapid SL altaan, bideen ja WC-altaan kiinnityskehyksistä on saatavana nurkka-asennuspaketti, jonka avulla voit hyödyntää nurkkatilan.

Seinään ripustettavat saniteettituotteet, joissa Rapid SL
Grohtherm F Thermostatic Trim with integrated 2-way diverter

Piilotetut hanat ja termostaatit

GROHEn hanamallistot sisältävät joukon piilotettuja allas-, kylpy- ja suihkukalusteita. Seinään asennettavat hanat, joissa on piilotetut rungot, ovat ihanteellisia pienille altaille ja piilotetut suihkukalusteet eivät ulotu suihkualueelle matalien profiiliensa ansiosta.

Kokoelmamme hanoja ja termostaatteja
Rainshower System Shower system for wall mountin

Suihkujärjestelmät

GROHEn erottaa kilpailijoista sen tuotteiden lisäominaisuuksien kyky parantaa käyttäjän suihkuelämyksiä. Kaikkien GROHEn suihkujärjestelmien suihkuvartta voi kääntää 360º. Vaikka kuuma- ja kylmävesipisteen sijainti pakottaisikin asentamaan järjestelmän suihkutilan nurkkaan, itse suihku voidaan kääntää mukavampaan asentoon. Tämä on täydellinen ratkaisu jälkikäteisasennuksiin, joissa vesijohtojen siirtäminen nostaisi koko projektin kustannuksia.

Suihkukokoelmamme

Suositellut tuotevalikoimat

Rainshower Systems

Rapid SL Installation System

Rapid SL Installation System