GROHE Posliinit

MONIPUOLISESTI YHTEENSOPIVA

GROHEn erinomainen maine muotoilun, innovaatioiden sekä laadun suhteen on nyt siirrettävissä kylpyhuoneen jokaiseen osa-alueeseen uuden GROHE Ceramics kokoelman avulla. GROHEn ammattitaitoisen insinöörityön ja emoyhtiömme LIXIL:in saniteettikalusteiden tietämyksen voimin, GROHE Ceramics tarjoaa ensiluokkaista tyyliä, suorituskykyä ja kestävyyttä, tehden kylpyhuoneen sisustutamisesta yksinkertaista ja saumatonta.

Kokoelma sisältää kattavasti eri kokoisia pesualtaita sekä WC-istuimia, kaikki luotuja parhaista materiaaleista GROHEn laatuleimalla.

PERFECT MATCH

Tutustu valikoimaan tästä

Sinulla on täysi valinnanvapaus

Tutustu uusiin pesualtaisiin GROHE Essence ja Euro Ceramics sarjoissa. Molemmat sarjat sisältävät laajan valikoiman tuotteita eri koko- ja hintaluokissa, joten sinun on helppo valita sinun kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun.

Tutustu altaisiin

Täydellisesti yhteensopiva

Pyrimme jatkuvasti täydellisyyteen jokaisen yksityiskohdan kohdalla. Jotta sinullakin olisi mahdollisuus samaan loimme tavan löytää tuotteistamme juuri sinun tarpeisiisi täydellisen yhdistelmän - Perfect Match.

GROHE Perfect Match

Meidän kiehtovat teknologiat

Et ehkä huomaa sitä ensisilmäyksellä, mutta posliinimme on varusteltu kehittyneimmillä teknologioilla helpottamaan sinun arkeasi.
Tutustu meidän innovatiivisiin GROHE teknologioihin.

GROHE Teknologiat

Upeita kylpyhetkiä

Essence Kylpyammeet

GROHE Kokoelmat

Riippumatta elämäntavastasi tai maustasi, löydät neljän GROHE posliinikokoelman joukosta täydellisen yhdistelmän tuotteita. Jokainen kokoelma omaa erottuvia ominaisuuksia ja ne tekevät yhtenäisen kylpyhuoneen luomisesta helppoa ja hauskaa.

Cube

Tyylipuhdas valinta

Tutustu valikoimaan

Essence

Puhdasta kauneutta

Tutustu valikoimaan

Euro

Juuri minulle sopiva

Tutustu valikoimaan

Bau Ceramic

Monipuolisuutta moderniin elämään

Tutustu valikoimaan

Suihkualtaat

Tutustu valikoimaan