ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

GROHE SilkMove

Pehmeää hanan kahvan

käsittelyä joka takaa täydellistä tarkkuutta ja mukavuutta vuosien ajan.

GROHE tarjoaa yksinomaisesti GROHE SilkMove käyttökokemuksen. Pehmeä ja tarkka kahvan käsittely on esimerkki korkeasta laadusta ja ainutlaatuisuudesta jota GROHE tarjoaa. GROHE SilkMove säätöosa luo loivaa ja tarkkaa veden virtauksen ja lämpötilan hallintaa.

Keraamiset levyt sijaitsevat säätöosassa, joka on jokaisen hanan keskipiste. Levyt on valmistettu korkealaatuisesta keraamisesta seoksesta, jonka ansiosta levyt voivat pehmeästi liukua toistensa yli. Levyjen peilikirkas pinta on pinnoitettu Teflon voiteella joka takaa kitkatonta toimintaa. Hanan kahva on liitetty levyihin kiinteällä messinkielementillä joka takaa kestävyyttä. On oleellista että tuotteiden pienemmät osat täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset jotta kokonaisuus voi luoda ainutlaatuisia käyttökokemuksia.

GROHE on yksi maailman johtavista hanavalmistajista ja yksi maailman johtavista yrityksistä joka valmistaa omat kehittyneet säätöosat. Säätöosamme on suunniteltu kestämään monien vuosien käyttökokemuksia.

Laajamittaisessa yksiotehanojen kestävyystestissä, Saksan TUV SUD tarkasteli yhdeksän tunnettujen kansainvälisten valmistajien tuotteiden mekaanista kulumista. TUV SUD testasi mm. kahvan liikkettä, kahvan erotusmomenttia lepojakson jälkeen, ohjaustarkkuutta, ja hanan tiiviyttä. Tulos: GROHE on selkeä testivoittaja.

GROHE SilkMove

Keraamiset levyt ja Teflon teknologia GROHE SilkMove säätöosissa varmistaa pitkäaikaista tarkkuutta.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove käyttökulma.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove takaa samaa pehmeyttä kahvan käyttöön kuin ensimmäisenä päivänä.