Lattialle asennettavat ammehanat ja -juoksuputket

Vapaasti seisoville kylpyammeille löytyy nyt valikoimastamme useampi vaihtoehto lattialle asennettuja ammehanoja ja -juoksuputkia.

Kylpyhuoneesta suunnitellaan yhä useammin oleskelutila, ja kylpyhuonekalusteet ovat entistä tärkeämmässä roolissa. Vapaasti seisovat kylpyammeet mahdollistavat täysin vapaan sijoituksen ja niiden suosio on noussut huomattavasti viime vuosien aikana

Suunnitteluvapautta
Lattialle asennettu ammehana ja -juoksuputki mahdollistaa suunnitteluvapautta, kun voit asentaa ne juuri haluamaasi kohtaan.

Täydellinen viimeistely
Täydelliseen, pitkäaikaiseen kiiltoon lattiaan asennettavissa ammehanoissa ja -juoksuputkissa on GROHE StarLight kromiviimipinnoite.

Lattialle asennettavat juoksuputket vapaasti seisoville ammeille

Puhdas. Minimalistinen. Huomiota herättävä. Ammejuoksuputkemme kromi pinnoitteella ovat täydellisesti yhteensopivia vapaasti seisovien kylpyammeiden kanssa.

Lattialle asennettu ammejuoksuputki sopii moderniin kylpyhuoneeseen, ja viimeistelee tyylikkäästi kylpyhuoneen ilmeen.

Sekoittajat lattialle asennettaville juoksuputkille

Lattialle asennettava juoksuputki on erillinen osa eikä näin ollen sisällä sekoittajaa tai termostaattia. Tämän ohelle tulee asentaa yhteensopiva piiloasennettu sekoittaja tai termostaatti.

Atrio malliston kääntyvät ammejuoksuputket mahdollistavat lisämukavuutta kylvyssä.

Lattialle asennettavat amme- /suihkusekoittajat ovat täydellinen ratkaisu vapaasti seisoville ammeille

Toisin kuin ammejuoksuputki joka vaatii erillisen sekoittajan vedenhallintaa varten, lattialle asennettavat amme-/suihkusekoittajat sisältävät sekoittajan, juoksuputken ja käsisuihkun.

Valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin!

Suosittelemamme tuotevalikoima

Allure

Allure Brilliant

Essence

Grandera

Atrio