ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Korkeat pesuallashanat

GROHE:n korkeat pesuallashanat ovat suunniteltuja käyttömukavuus huomioon ottaen. Korkeus ja suojaus varmistavat, että vesi virtaa täydellisessä asennossa.

Eurodisc Joystick

Malja-allas on tyylikäs lisäys jokaiseen kylpyhuoneeseen ja sopii mainiosti puiselle, lasiselle, metalliselle ja komposiitti tasolle. Jos pesuallashanan juoksuputki tai projektio ei ole tarpeeksi iso yltäkseen pesualtaalle, voit valita seinän sisään asennettavan pesuallashanan tai malja-altaan.

Seinän sisään asennettavan pesuallashanan runko ja putkisto asennetaan seinän sisään, joka saattaa olla ongelma joissakin kylpyhuoneprojekteissa. Tällöin toinen vaihtoehto on asentaa malja-allas, jolloin pesuallashana asennetaan tasolle. Tämä mahdollistaa pesuallashanan vapaan sijoituksen.

Eurodisc Joystick
Lineare

Pesuallashanan sijoittaminen pesualtaan taakse saattaa olla ilmeinen valinta, mutta oletko ajatellut miltä se näyttäisi jos pesuallashanan sijoittaisi esimerkiksi sivulle? Suurin osa mallistoistamme sisältävät pesuallashanoja korkealla juoksuputkella, jotka sopivat mainiosti malja-altaan kanssa.

Lineare
">

GROHE BestMatch™

GROHE BestMatch™. GROHE BestMatch palvelun ansiosta löydät sinulle sopivan altaan ja pesuallashanan, ja voit olla varma siitä että ne muotoilultaan sopivat yhteen tarjoten täydellistä käyttömukavuutta. Kaikki yhdistelmät, mukaan lukien M ja XL-kokoiset pesuallashanat on testattu Hemerissä, Saksassa.

Mieleisesi muotoilua oikeaan kokoon

Jotta sopivan pesuallashanan löytäminen olisi helpompaa, olemme merkannut kaikki tuotteet koolla: XS koosta jopa XL kokoon. Mitä korkeampi hanan juoksuputki on, sitä korkeammalle ja pidemmälle hana ylttää tarjoten täydellistä käyttömukavuutta.

Kaikki koot saatavilla: XS - XL

Suosittelemamme tuotemallistot