Euphoria Cube

Euphoria Cube

Puhtaat, geometriset muodot.

Euphoria Cube on neli- ja suorakulmaisten muotojen tarkka yhdistelmä, jota tehostavat uusimmat GROHE-tekniikat. Se on hyvä valinta, jos arvostat minimalistista muotoilua kylpyhuoneessa. Käsisuihkun pelkistetyt linjat ja moderni estetiikka heijastavat yläsuihkun selkeitä, nelikulmaisia ääriviivoja – tämä hillitty mallisto tuo puhtaan geometriset muodot suihkuympäristöösi. Riemastuttavan Rain-suihkuasetuksen Euphoria Cube -suihkuissa mahdollistaa täydellinen GROHE DreamSpray® -tekniikka. Yksinkertaista kauneutta täysmetallirungollaan ja sirolla, suorakulmion muotoisella siluetillaan ilmaiseva Euphoria Cube+ yhdistää hillityn muotoilun täydelliseen teknologiaan. Sen arkkitehtonisen muodon puhtauden kanssa linjassa olevat suihkujen suukappaleet on asetettu muotoilua tasapainottavaan, lineaariseen asetelmaan. Seinäpitimen viistetty peitelaatta varmistaa, että ainoakaan yksityiskohta ei ole jäänyt huomiotta.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tuotevalikoima

Euphoria Shower system with diverter for wall mounting

Euphoria System

Euphoria System on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista erinomaisuutta - yhdistäen GROHE DreamSprayn ja GROHE TurboStatin yhdessä tuotteessa. Taidokkaan minimalistinen estetiikka mahdollistaa täydelliset mittasuhteet ja johdomukaisen geometrian, kun taas koordinoidut käsi- ja pääsuihkut parantavat visuaalista vetovoimaa.

Järjestelmä tarjoaa kaikki kustomoidun järjestelmän hyödyt, mukaan lukien termostaatit sekä pää- ja käsisuihkut. 160mm levyinen pääsuihku voidaan asettaa optimaaliseen asentoon parhaan suihkukokemuksen takaamiseksi. Pääsuihkua täydentää palkittu Euphoria käsisuihku.

Euphoria System