Euphoria 110

Euphoria 110

Ennennäkemätön suihkukokemus.

Euphoria-käsisuihkunergonominen muotoilu sisältää pidennetyn kahvan,joka kulkee saumattomasti suihkukappaleeseenympäröiden sen elegantilla kromirenkaalla. GROHE DreamSpray®-tekniikka mahdollistaa ennennäkemättömänsuihkukokemuksen, jakaen vedentulon tasaisesti kaikkiin suuttimiinSprayDimmer-ominaisuuden vähentäessä veden kulutustajopa 40 prosenttia SmartRain Spray -asetuksella. KaikissaEuphoria-käsisuihkuissa on suosittu, ylellinen Rain Spray-suihkuasetus, jota voi täydentää SmartRain-tekniikalla ja kolmannella, valinnaisella suihkuasetuksella: hierova Massage tai Champagne-suihku.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tuotevalikoima

Suihkukuviot

Smart Rain Spray

Rain Spray:Leveä ja ylellinen – pehmeä ja hellä suihkukuvio, joka rauhoittaa ihosi. Jäljitellen lämmintä kesäsadetta, kuvio tarjoaa täyteläistä ja tasaista suihkua.

Smart Rain Spray: All the features and benefits of Rain spray but with a reduced flow.

Massage Spray

Massage Spray: Pulssiva suihkukuvio, joka stimuloi hierontaa.

Pure Spray

Pure Spray: Nimi kertoo kaiken. Pehmeä virtaus puhdasta vettä suihkupään keskeltä – muistuttaen virkistävää vuoristopuroa.

Champagne Spray

Champagne Spray: Rikastettu ilmalla, mikä takaa pehmeämmät ja suuremmat vesipisarat. Suuren ilmamäärän takia joudut käyttämään vähemmän vettä suihkuttaessasi tällä täyteläisellä ja pehmeällä suihkukuviolla.

iF Product Design Award
2009 iF Product Design Award
red dot design award
2009 red dot design award

Euphoria Shower system with diverter for wall mounting

Euphoria System

Euphoria System on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista erinomaisuutta - yhdistäen GROHE DreamSprayn ja GROHE TurboStatin yhdessä tuotteessa. Taidokkaan minimalistinen estetiikka mahdollistaa täydelliset mittasuhteet ja johdomukaisen geometrian, kun taas koordinoidut käsi- ja pääsuihkut parantavat visuaalista vetovoimaa.

Järjestelmä tarjoaa kaikki kustomoidun järjestelmän hyödyt, mukaan lukien termostaatit sekä pää- ja käsisuihkut. 160mm levyinen pääsuihku voidaan asettaa optimaaliseen asentoon parhaan suihkukokemuksen takaamiseksi. Pääsuihkua täydentää palkittu Euphoria käsisuihku.

Euphoria System