New Tempesta 100

New Tempesta 100

3 muotoilun tyyliä ja jopa 4 suihkuasetusta.

Käsi- jayläsuihkuista on saatavilla Contemporary-,Cosmopolitan- tai Authentic-malli, ja niiden neljäerilaista suihkuasetusta auttavat sinualöytämään täydellisen asetusyhdistelmäsi.Hetkellisen aamuvirkistyksen tai illan rentoutumishetken täydellisennautinnon varmistaa GROHE DreamSpray®-tekniikka.

UUTTA! Olemme päivittäneet New Tempesta -mallin Rain-suihkuaniin, että saat paremman, täyteläisemmän suihkun myös matalam-malla virtauksella tai vedenpaineella.

GROHE New Tempesta sopiikaikkiin suihkutilanteisiin.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Tuotevalikoima

Suihkukuviot

Jos haluat valinnanvaraa ja erilaisia suihkukokemuksia, valitse joko nelisuihkuinen New Tempesta IV tai kolmisuihkuinen New Tempesta III. Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, valitse New Tempesta II kahdella suihkukuviolla. Paketoitu GROHE DreamSpray-teknologiaan, jotta saat täydellisesti jakatununeen vedenvirtauksen. kaikki tuotteet ovat suunniteltu tarjoamaan ylellisiä ja nautittavia suihkukokemusia ja säästämään sekä vettä että energiaa.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Rain Spray

Leveä ja ylellinen – pehmeä ja hellä suihkukuvio, joka rauhoittaa ihosi. Jäljitellen lämmintä kesäsadetta, kuvio tarjoaa täyteläistä ja tasaista suihkua.

New Tempesta Rustic Head shower IV

GROHE Rain O² Spray

Pehmeä ja sileä suihkukuvio joka perustuu alkuperäiseen sadekuvioon. Suihkupää kerää ilmaa, sekoittaa sen veden kanssa ja tarjoaa laajemman ja kokonaisvaltaisemman suihkun.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Massage Spray

Pulssiva suihkukuvio, joka stimuloi hierontaa.

New Tempesta Rustic Head shower IV

Jet Spray

Keskitetty pyöreä suihku, joka tarjoaa virkistäviä vesiryöppyjä. Ideaali ihon stimulointiin tai käytännöllisesti kylpyammeen tai suihkun puhdistamiseen.