ETSI JÄLLEENMMYYJÄ
Showrooms
  • Jälleenmyyjät
  • Rautakaupat
  • Testauspaikat
  • Asentaja

MUISTILEHTIÖ

You have not assigned any products.

Once you have added products to your notepad you can download your list right here.

0 Product(s)
Download as PDF
Delete all

The Product is already stored on your notepad.

Rainshower System for wall mounting

Create a luxury walk-in Shower

Varmistaaksesi walk-in-suihkusi olevan sekä houkutteleva lisä kylpyhuoneeseesi että voittamattoman suihkunautinnon lähde kokoa oma suihkukokonaisuutesi valikoimastamme suihkupäitä, termostaattisia suihkusekoittimia sekä suihkujärjestelmä:

Walk-in-suihku – Uusimmat kylpyhuonemuotoilutrendit

Grohtherm F Triple Volume Control Trim

Nykyaikainen kylpyhuone on tila rentoutumiselle – henkilökohtainen tila, jonka keskiössä on tilava suihku. Modernia, arkkitehtuurista tyyliä varten valitse laaja lattiatason suihkualusta ja sille pariksi kehyksetön lasiseinä. Tai voit luoda ylellisen kylpylän tunnelman korvaamalla suihkualustan kaakeloidulla lattialla, joka yhdistää suihkutilan saumattomasti koko kylpyhuoneeseen. Ei väliä minkä tyylin valitset, sillä laaja valikoimamme suihkukalusteita ja -järjestelmiä tarjoaa ratkaisuja jokaiseen makuun. Voittamattomaan suorituskykyyn, korkealuokkaiseen laatuun ja täydelliseen nautintoon valitse GROHEn uusi walk-in-suihku.

Suihkupäät
Pyöreistä, kromisista suihkupäistä uusimpaan, moderniin muotoiluun. Valikoimamme sisältää seinään ja kattoon asennettavia pääsuihkuja, käsisuihkuja ja vartalosuihkuja. Muotoiluvalikoima tarjoaa erilaisia suihkukuvioita ja malleja sisältäen uusinta vettä säästävää teknologiaa.

Luo uusi suihku valitsemalla GROHE suihkupää

Suihkujärjestelmät – Yksi paketti, useita kokemuksia

Rainshower System Shower system for wall mounting

Suihkujärjestelmä, paneeli tai torni yhdistää kaikki täydellisen suihkun tärkeimmät elementit: pääsuihkun sekä termostaattisen sekoittimen. GROHE-suihkujärjestelmät ovat seinään asennettavia, minkä johdosta asennus on helppoa.

Termostaattiset suihkuventtiilit sekä suihkusekoitinhanat
Valikoimamme termostaattisia venttiileitä sekä suihkusekoitinhanoja sisältää seinään sisään piilotettuja sekä esillä olevia malleja – suunniteltu täydentämään hanakokoelmaamme. Termostaattinen suihkuventtiili on hyvä valinta parannettujen turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksien ansiosta.

Suihkujärjestelmä termostaattisella sekoittimella

Suositeltavat tuotelinjat