Vettä säästävät suihkupäät

Valitse suihkupää joka auttaa sinua vähentämään vedenkulutustasi, tinkimättä suihkukokemuksen laadusta. Kattosuihkumme auttavat sinua kuluttamaan ympäristöystävällisemmin, ja vähentää myös vesilaskuasi.

Korkealaatuista materiaalia ja muotoilua yhdistyy ainutlaatuiseen teknologiaan, joka mahdollistaa kauniita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. GROHE EcoJoy käsisuihkut sisältävät joko virtauksenrajoittimen, EcoButton napin tai suihku himentimen jonka avulla voit valita milloin vähennät virtausta.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Rainshower® Icon, Eco ja Solo käsisuihkut sisältävät vettäsäästävän EcoButton napin - jonka avulla voit vähentää veden käyttöä jopa 40 prosentilla. Rainshower® Icon käsisuihkun muotoilu mahdollistaa täyteläisen suihkun säästäen vettä samanaikaisesti. Rainshower® Eco pastillin muotoinen käsisuihku on suunniteltu siten, että suihku virtaa laajasti ja tehokkaasti.

Euphoria käsisuihku sisältää suihkuhimmentimen jonka ansiosta voit asteittain vähentää virtausta, ja vaihdella suihkukuviota.

Vähennä veden ja energian kulutusta
Valitse vettäsäästävä suihkupää ja säästä sekä vettä että energiaa. Kun käytät vähemmän vettä, tarvitset myös vähemmän energiaa veden lämmittämiseen.

Suosittelemamme tuotemallistot

Rainshower Icon

Tempesta Cosmopolitan