Nauti vedestä vastuullisesti

Säästä vettä. Säästä energiaa. Säästä luonnonvaroja. Onko mahdollista nauttia arjesta unohtamatta ympäristöä? GROHEn edistyksellisten teknologioiden ansiosta voit nauttia uskomattomista vesikokemuksista, jotka sekä virkistävät sinua että ovat hyviä ympäristölle.

Ole oma-aloitteinen - ota vastuuta

Sustainability

Näkemyksemme kestävää kehitystä kohtaan on kehittynyt viime vuosien aikana huomattavasti. Hampaiden pesun yhteydessä harva enää juoksuttaa käyttämättä jäänyttä vettä viemäriin.

Tiestitkö, että ainoastaan kolme prosenttia maapallon vedestä on juomakelpoista? GROHE keskittyy tästä syystä tietoiseen ja taloudelliseen energian ja resurssien käyttöön. Tämä näkyy selkeästi kaikissa GROHEn tuotekategorioissa.GROHE EcoJoy teknologiamme on keskeinen osa meidän hana- ja suihkumallejamme, ja mahdollistaa jopa 68% vedensäästön.

Kestävät ratkaisut näkyvät myös GROHEn keittiöhana valikoimassa. GROHE Blue®hanan ansiosta voit nauttia kylmästä, suodatetusta ja jopa kuplivasta vedestä samasta hanasta, ja voit unohtaa muovipullot! Hana helpoittaa myös arkeasi, kun sinun ei enää tarvitse kantaa painavia pulloja myymälästä kotiisi.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® on lupaus siitä, että me yhdessä asiakkaidemme kanssa suojelemme arvokkaita luonnonvarojamme taataksemme paremman tulevaisuuden. Tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi käytämme erilaisia toimenpiteitä.

Tuottamamme tuotteet asiakkaillemme säästävät vettä ja energiaa mukavuudesta tinkimättä.

Noin 2/3 yksityisten talouksien vedenkulutuksesta johtuu kylpyhuoneen wc:n ja pisuaarin käytöstä. Kolmannes vedenkulutuksesta vedetään vessasta alas. Nykyaikainen saniteettiteknologia, kuten kaksoishuuhteluteknologiamme, auttaa sinua käyttämään 50% vähemmän vettä ja säästämään luontoa.

Ympäristöystävällinen GROHE Teknologia. GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy teknologian ansiosta voimme pitää lupauksemme ja tarjota sekä vastuullista että mukavaa vedenkäyttöä. EcoJoy teknologia on jo yleinen ominaisuus melkein kaikissa hanoissamme ja suihkuissamme. Teknologia vähentää vedenkäyttöä ja maksimoi käyttömukavuutta.

Water-saving Bathroom Technologies