TERVETULOA NAUTTIMAAN SUIHKUSTA

Hyödyntämällä kaikkia veden ominaisuuksia voit luoda ainutlaatuisen suihkukokemuksen. Kattoon tai seinään asennettavia GROHE - suihkuja löytyy useassa eri muodossa, tyylissa ja koossa - jokainen on suunniteltu tyytyväisyyttäsi ja nautintoasi ajatellen.

GROHE TERMOSTAATIT - TÄYDELLISEN SUIHKUN KULMAKIVI

GROHEn suihkuja ja termostaatteja suunniteltaessa käytimme vertailukohtana herkintä lämpömittaria - ihoamme. Valikoimamme suihkut ja termostaatit takaavat, että pystyt vaivattomasti hallitsemaan ja säätämään veden lämpötilan juuri sinulle sopivaksi. GROHE TurboStat teknologia on mullistava lisä kylpyhuoneeseesi - se varmistaa oikean suihkulämpötilan sekunneissa ja lämpötila pysyy tasaisena koko suihkun ajan.

GROHE SMARTCONTROL
VOIMAKAS JA YLELLINEN SUIHKU, TÄYSIN SINUN HALLINNASSASI

Innovatiivisen GROHE SmartControlin avulla voit säätää virtausta ja lämpötilaa vaivattomasti, sekä valita haluamasi suihkutustavan katto- ja käsisuihkun välillä. Käännä GROHE ProGrip -kahvaa säätääksesi virtausta Eco ja Full Flow -virtausten välillä. Paina nappia keskeyttääksesi vedentulon. SmartControl jopa muistaa asetuksesi seuraavaa suihku kertaa varten.

Paina nappia avataksesi suihku.

Käännä nappia säätääksesi virtausta Eco ja Full Flow - virtausten välillä.

Paina nappia uudelleen sulkeaksesi suihku. Samat asetukset säilyvät seuraavaan suihku kertaan.

GROHE SUIHKUTUSTAVAT - VIRKISTÄVÄ VAI RENTOUTTAVA?

Ainutlaatuisen muotoilumme ansiosta vesi jakautuu tasaisesti jokaiselle suuttimelle tarjoten ylellisen suihkukokemuksen. Riippumatta minkä suihkukuvion valitset - Rain, SmartRain, Jet tai Massage - takaa GROHE DreamSpray teknologia sinulle nautinnollisen suihkun. TrioMassage - ja ActiveRain - suihkukuviot ovat DreamSpray teknologian uusimmat innovaatiot suihkukokemuksesi monipuolistamiseksi.

RAIN SPRAY

RAIN
SPRAY

Leveä ja ylellinen - pehmeä ja herkkä suihku rauhoittaa ihoa. Lämmintä kesäsadetta jäljittelevä suihku tarjoaa täydellisen ja tasaisen peittävyyden

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN
SPRAY

Toimii samalla tavalla kun alkuperäinen Rain, mutta pienemmällä virtauksella. Älykäs suihku, joka käyttää vähemmän vettä täydellisen suihkunautinnon tarjoamiseen.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN
SPRAY

Innovatiivinen suihku joka huuhtoo jännityksen lihaksistasi ja shampoon hiuksistasi.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSAGE
SPRAY

Bokoma -suihkun ja kahden hierontasuihkun yhdistelmä antaa sinulle pään ja hartioiden hieronnan yhdistetysti yhdellä suihkutustavalla.

Concealed showers

PIILOASENNETTAVAT
SUIHKUT

Tutustu piiloasenettaviin suihkujärjestelmiin.

Piiloasennettavat suihkut

Räätälöidyt spa suihkut

Exposed showers

PINTA-ASENNETTAVAT SUIHKUT

Pinta-Asennettavat Suihkut

Pinta-Asennettavat suihkut
Complete shower portfolio

SUIHKUVALIKOIMA

Tutustu koko GROHEn suihkuvalikoimaan.

Koko valikoima