Keittiöhanat ulosvedettävällä juoksuputkella ja monipuolisilla suihkutyypeillä

Mikäli nautit ruoanlaitosta, tulet ihastumaan keittiöhanoihimme joissa on monipuoliset suihkutyypit. Ruonalaittoon sekä keittiöhanat ulosvedettävillä juoksuputkilla että keittiöhanat monipuolisilla suihkutyypeillä ovat suureksi avuksi, ja helpottaa monenlaisia tehtäviä.

Ulos- ja alasvedettävät juoksuputket

Keittiöhanat ulosvedettävällä juoksuputkella huuhtelusuihkulla mahdollistavat monipuolisia käyttökokemuksia.

Keittiöhana mallistomme yhdistää ergonomisuuden ja palkitun muotoilun. Laaja valikoima sisältäen monipuolisia muotoilu- ja materiaalivaihtoehtoja varmistaa että GROHE keittiöhana löytyy kaikkiin tarpeisiin ja sisustuksiin.

Mitä eroja ulos- ja alasvedettävässä juoksuputkessa on?
Molemmat vaihtoehdot tarjoavat monipuolisuutta ja samat ominaisuudet. Ainoa ero on tapa millä pääty vedetään pois juoksuputkesta.

Yleisesti keittiöhanassa on suora juoksuputki, jolloin pääty vedetään ulos. Mikäli juoksuputki on C-muotoinen ja näin ollen osoittaa alaspäin, juoksuputki on alasvedettävä.

K7 Single-lever sink mixer

Keittiöhanat joissa on professional spray

Ruoanlaiton ystävien kesken, jotka välittävät sekä tarvikkeiden ominaisuuksista että muotoilusta, keittiöhana jossa on ulosvedettävä juoksuputki on viimeisintä huutoa.

K7 keittiöhana- mallisto on arvostettu muotoilustaan, ja tarjoaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja keittiöön kuin keittiöön.

Silmiinpistävä mallisto sisältää kaikki mahdolliset yhdistelmät, sisältäen ulosvedettävät huuhtelusuihkut, professional spray juoksuputken ja sivusuihkun.

Kalkinpoistosuuttimet

  • K7 keittiöhanoissamme joissa on professional spray- ja ulosvedettävät juoksuputket on myös GROHE Speed Clean kalkinpoistojärjestelmä.
  • Poista kalkkikierrostumat yksinkertaisesti pyyhkimällä pinta.
GROHE keittiöhanat huuhtelusuihkeella

Keittiöhanat joissa on ulosvedettävä juoksuputki ja huuhtelusuihke

Keittiöhana jossa on useampi kuin yksi suihkutyyppi, helpoittaa keittiöaskareita huomattavasti, kuten salaattilehtien ja hedelmien huuhtelu sekä kattiloiden täyttäminen.

Voit valita kahden suihkutyypin väliltä
Meidän keittiöhanat joissa on ulosvedettävät juoksuputket sisältää kaksi suihkutyyppiä: leveä huuhtelusuihke ja normaalisuihke.

Voit helposti vaihdella suihkutyyppiä
Keittiöhanoissa, joissa on leveä huuhtelusuihke, keinukytkimen avulla voit vaihdella suihkutyyppiä. Ohuen suihkeen saat vaihdettua takaisin normaalisuihkeeseen sulkemalla hanan, ja kytkemällä sen uudestaan päälle.

Lisää tilaa keittiötiskillesi
GROHE keittiöhanoissa, joissa on ulosvedettävä juoksuputki, on 40-50 cm ulottuvuus riippuen hanasta.

Ajaton muotoilu ja luotettava suorituskyky
Kaikissa GROHE keittiöhanoissa joissa on ulosvedettävä juoksuputki, on kestävä teräsletku joka takaa mutkatonta käyttöä. Pesualtaan alla oleva jousi varmistaa että letku käytön jälkeen palaa paikalleen.

GROHE keittiöhanat huuhtelusuihkeella

Keittiöhanat ulosvedettävällä poresuuttimella

Jos suosit arkkitehtuurista ilmettä, jonka sekä L- että U-juoksuputki luo, mutta haluat samalla ulosvedettävän juoksuputken edut ja ominaisuudet, valitse keittiöhana jossa on ulosvedettävä poresuutin.

Ulosvedettävään juoksuputkeen verrattuna, jossa on kaksi suihkutyyppiä, ulosvedettävä poresuutin pidentää juoksuputken ulottuvuutta

Riippuen hanan muotoilusta, hana jakautuu kahtia, joko juoksuputken puolessavälissä tai hanan päädyssä.

Kun ulosvedettävä poresuutin ei ole käytössä, on lähes mahdotonta huomata että hanassa on kyseinen ominaisuus.

GROHE keittiöhanat ulosvedettävällä poresuuttimella

Suositeltavat tuoteperheet

Concetto

Essence

Eurodisc Cosmopolitan

K7

Minta