GROHE BLUE PROFESSIONAL HYÖDYT

Raikkaita hyötyjä

Raikasta suodatettua, jäähdytettyä ja hiilihapotettua vettä suoraan hanasta työpaikallasi, 24/7, GROHE Blue Professional -vesijärjestelmän avulla.

GROHE Blue Professional vesijärjestelmä tarjoaa runsaasti hyötyjä työyhteisölle. Raikas hiilihapotettu vesi pitää henkilöstön iloisena ja nesteytettynä, kun taas jätteen minimointi ja kätevä tilausjärjestelmä helpottaa arkea. Vähemmän vaivaa ja panttipulloja. Onko toimistonne valmis?

Löydä lähin jälleenmyyjä

JOKAISEEN MAKUUN

GROHE Blue Professional vesijärjestelmä käyttää viisivaiheista suodatinjärjestelmää poistaakseen epäpuhtaudet ja luodakseen raikkaan vesinautinnon.

HYVINVOIVIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Hyvin voivat työntekijät ovat tehokkaimpia! Asiantuntijat suosittelevat, että vettä tulisi juoda kaksi litraa päivässä. GROHE Blue Professional -järjestelmä rohkaisee kaikkia juomaan enemmän vettä. Hiilihappopullon lisäksi vaihtoehtoinen suodatin ”Magnesium+” tarjoaa enemmän tärkeitä mineraaleja jokaiseen vesilasilliseen.

NAUTINNOLLISTA KAHVIA JA TEETÄ

Jokaisesta toimistosta löytyy kahvin tai teen suurkuluttajia. GROHE Blue Professional -järjestelmän avulla pidät kaikki tyytyväisinä. Suodatettu vesi parantaa myös teen ja kahvin makua.

MUKAVUUTTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

GROHE Blue:n avulla jokainen voittaa. Mahdollisuus saada hiilihapotettua vettä suoraan hanasta pitää työntekijät virkeinä ja ja tuotteliaina.

TILAA SÄÄSTÄVÄ

Sano hyvästit muovipullojen tuottamalle päänvaivalle ja käytä pullojen viemä tila hyödyllisemmin.

PUHTAAMPAA JA VIHREÄMPÄÄ

Tee vaivatta toimistosta ekologisempi. Yhden litran pullotetun veden valmistukseen kuluu seitsemän litraa vettä. Tämän lisäksi pullojen muovijäte on ongelma ja vaatii toimenpiteitä. Vähennä pullotetun veden tuottamaa hiilijalanjälkeä vaikuttavalla 61 %:lla ottamalla käyttöön GROHE Blue Professional.

SÄÄSTÄ RESURSSEJA

Muovijätteen vähentämisen lisäksi, GROHE Blue Professional auttaa myös säästämään rahaa ja energiaa. Enää ei tarvitse kuluttaa aikaa ja rahaa kierrätykseen ja kuljetukseen.

Yhdistettävyys = helppo ylläpito

Hallitse WLAN:n avulla

Työpaikkasi vesitarpeiden seuranta ei voisi olla helpompaa. Monitoroi GROHE Blue Professional -järjestelmääsi kätevästi esimerkiksi älypuhelimen sovelluksen kautta. Voit halutessa seurata tarvittavien tarvikkeiden kulutusta, mutta voit myös antaa integroidun järjestelmän tilata uusia hiilhappopulloja ja suodattimia niiden tyhjentyessä.

GROHE ONDUS -SOVELLUS

  • Jäähdytin yhdistyy paikalliseen WLAN -verkkoon
  • Asettaa ohjelmiston parametrit
  • Tilaa automaattisesti uusia suodattimia ja CO2 -pulloja
Tutustu GROHE ONDUS sovellukseen

GROHE BLUE VALVONTAPISTE

  • Reaaliaikaista seurantaa GROHE Blue tuotteista ruudullasi
  • Järjestä asennuskohteen ja rakennuksen mukaan
  • Push-ilmoituksia alhaisesta kapasiteetista
  • Tilausten tekeminen on helppoa verkkokaupan kautta
  • 24/7 tuki
Tutustu GROHE BLUE CONTROL DESK