GROHE Kylpyhuonevalikoima

LAAJA VALIKOIMA LAATUA

GROHE -kylpyhuonehanat ovat useasti palkittuja, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista joita on täydennetty alan johtavalla teknologialla. Jokainen mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hanoja viimeistelemään kylpyhuoneen. Mallistoista jokainen löytää oman suosikkinsa.

Contemporary Design - Kylpyhuonehanat

WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

GROHE Termostaatit

Suunnitellessamme GROHE -suihkusekoitinta käytimme herkintä mahdollista lämpömittaria, nimittäin meidän ihoa. Grothterm-malliston vallankumoukselliset sekoittajat varmistavat, että ihoosi osuva vesi ei ikinä ole liian kylmää tai kuumaa.

Termostaatit
Shower Collections

GROHE Suihkuvalikoimat

Koe täydellinen suihkukokemus joka kerta käyttäessäsi GROHE-suihkua. Kaikki käsisuihkumme ja suihkujärjestelmämme hyödyntävät GROHE DreamSpray® -teknologiaa, joka takaa tasaisen suihkun jokaisesta vesisuuttimesta.

Suihkukokoelmat
WC-ratkaisut – Huuhtelulevyt & Saniteettijärjestelmät

WC-ratkaisut

Asennuskehyksemme, piilotetut vesisäiliöt, huuhteluventtiilit ja huuhtelulevyt edustavat ylellisiä luomuksiamme kylpyhuoneeseen – mukaan lukien uusimmat seinään kiinnitettävät saniteettituotteemme. Vesisäiliöihimme ja huuhtelulevyihimme rakennetun GROHE EcoJoy™ -teknologian ansiosta voit säästää vettä tehokkaasti, mutta vaivattomasti.

Huuhtelulevyt & Saniteettijärjestelmät