EUROCUBE

MODERNIN KUBISTINEN HANA

GROHE on luonut Eurocube -kokoelman niille jotka etsivät keittiöön tai kylpyhuoneeseen tyylikästä ja virtaviivaista katseenvangitsijaa. GROHEn palkitun muotoilun, sekä laadukkaan saksalaisen insinööritaidon avulla, GROHE Eurocube tarjoaa aidosti kubistisen muodon keittiö- ja kylpyhuonehanoille, suihkuille sekä kylpyhuonetarvikkeille. Anna GROHE Eurocube -kokoelman olla sinun kotisi katseenvangitsija.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kylpyhuone-esite

Ylelliset kylpyhuonevarusteet ja suihkut dynaamiseen kylpyhuoneeseen.

Koe Eurocube

Virtaviivaista ja suoralinjasta kubismia

Kuution geometrisen täydellisyyden innoittamana GROHE Eurocube on suunniteltu tuomaan kylpyhuoneeseen selkeyttä ja dynaamisuutta. Moderni elämä on kiireinen - mutta suoraviivaiset ja raikkaat Eurocube-linjat tuovat vakauden ja tyylin tunteen nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. GROHE Eurocube -hanoissa on ajaton siluetti, jossa yhdistyvät rohkea estetiikka ja ylivoimainen suorituskyky.

Veistoksellista vaatimattomuutta

Eurocuben puhtaat linjat tekevät tästä kokoelmasta täydellisen valinnan moderniin kylpyhuoneisiin. Eurocube tarjoaa laajan kokovalikoiman - S-koosta XL: ään - ja kylpyhuonetarvikkeita, jotta yhtenäisen kylpyhuoneen suunnittelu olisi vaivatonta. Eurocube -kokoelmasta löydät allashanat, bideehanat sekä kylpy- ja suihkusekoittimet, joilla kaikilla on oma erottuva siluettinsa, viimeiseen yksityiskohtaan asti. Eurocube -hanat ovat vuosikymmenien kokemuksen ja intohimon lopputulos ja voitkin nauttia tasaisesta lämpötilasta ja muista eduista vuodesta vuoteen. Sopii kaiken tyylisiin kylpyhuoneisiin, koska GROHE Eurocube tekee veistoksellisen kauneuden yhdistämisestä suorituskykyyn ja mukavuuteen helpompaa kuin koskaan.

Valittavana kolme laadukasta GROHE Colors väriä

Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi GROHE Eurocube on tarjolla kolmessa kauniissa värissä jotta se sopii saumattomasti kylpyhuoneeseesi. Kokoelmaa on saatavana GROHE: n häikäisevässä kromipinnoitteessa, mutta voit myös valita uuden väripinnoitteen GROHE Colors -kokoelmasta: arkkitehtonisen Supersteel -viimeistelyn tai nykyaikaisen harjatun kovan grafiitin . Innovatiivisen GROHE PVD -pinnoitteen ansiosta nämä toivotut pinnoitteet ovat kestäviä ja suojattuja naarmuilta. Kaikkien GROHE Eurocube -tuotteiden täydellinen pinnoite takaa, että yhtenäisen kylpyhuoneen luominen on helppoa.

Tuotevalikoima

GROHE offers a wide choice of coordinated showers and bath accessories.

Euphoria System

Euphoria System

Näytä Kokoelma
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Näytä Kokoelma
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Näytä Kokoelma
Euphoria Cube

Euphoria Cube

Näytä Kokoelma
Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

Näytä Kokoelma