Cube-valikoima täydelliseen kylpyhuoneratkaisuun

Täydellinen GROHE cube-kylpyhuone

Poikkeukselliseen kylpyhuonemuotoiluun suunnittelijat suosivat sopusointuista, koordinoitua ilmettä. Eurocuben ja Euphoria Cuben menestyksellisen lanseerauksen jälkeen GROHE on vihdoin viimeistellyt "Cube kylpyhuoneen" pelkistetystä tyylistä nauttiville. Lavuaarista kylpyammesekoittimeen sekä suihkuihin, termostaatteihin ja muihin lisätarvikkeisiin, GROHE Cube -valikoima tarjoaa geometristen tyylien terävintä kärkeä nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin.

Grohtherm Cube

Uusi Grohtherm Cube: 100% Cube, 100% GROHE

Turvallisuus, teknologia ja tyyli kohtaavat GROHEn termostaatissa – myös uudessa Grohtherm Cube termostaattisessa valikoimassa. Grohtherm Cube asennetaan yhdessä tarkkaan sunnitellun TurboStat® patruunan kanssa mahdollisimman turvallisen ja luotettavan suihku- ja kylpykokemuksen takaamiseksi. Lisää vielä GROHEn eco-vaihtoehdot sekä Waterfall-kylpyammehanaominaisuus ja Grohetherm Cube on täydellinen yksityiskohtia myöten.

Grohtherm Cube
Grohtherm Cube

Yhdistä alan johtava suihkukokemus kubistiseen tyyliin.

Yksinkertainen, siro ja selväpiirteinen, GROHEn ylistetty Cube-muotoilu on nyt yhdistetty Euphoria suihkuihin. Ylellinen Euphoria suihkujärjestelmä sisältää Grohtherm Cube termostaatit, cube käsisuihkun sekä luomavan XL pääsuihkun sadetoiminnolla – kaikki Cuben tunnistettavalla, arkkitehtuurisella tyylillä varustettuna.

Euphoria Systems
Eurocube Basin mixer

Todellista neliömuotoilua. Eurocube yksivipuinen sekoitin

Selvät linjat, terävät kulmat ja omalaatuiset kahvan yksityiskohdat tekevät Eurocuben yksivipuisista kylpyamme- ja lavuaarisekoittimista sivistyneen valinnan moderniin kylpyhuoneeseen. Ei väliä haluatko tavallisen pylväshanan vai nelireikäisen ammeratkaisun, Eurocube tarjoaa vaihtoehdon, joista jokainen sisältää GROHE’s SilkMove® ja StarLight® -teknologioita vakiona.

Eurocube
Essentials Cube accessories

Cube jokaiseen yksityiskohtaan … Sekä Essentials Cube -lisätarvikkeet

Toteuta kubistinen kylpyhuone oikein viimeistä yksityiskohtaa myöten Essentials Cube -lisätarvikkeiden avulla. Suunniteltu toimimaan GROHE Cube sekoittajien, suihkujen ja termostaattien kanssa, samalla kun Essentials Cube lisätarvikkeet tarjoavat samaa dynamiikka sekä kubistista muotoilua täydellistä kylpyhuonetta varten.

Essentials Cube -lisätarvikkeet

Suositellut tuotelinjastot

Euphoria Cube

Euphoria Systems

Eurocube

Grohtherm Cube