Kylpyammeen ja suihkun hanat

Usein kylpyammeen hanan ainoa tehtävä on täyttää kylpyamme. Jotkut taas haluavat hanan, jota voi käyttää myös suihkuna ammeen yläpuolella, jolloin vedentuloa voidaan vaihdella ammeen hanan ja suihkun välillä.

Chiara Single-lever bath mixer

Kylpyammeen ja suihkun sekoitushanat

Veris F-digital 5-hole bath/shower combination

Kansiasennettavat yhdistelmät

Talentofill Inlet-, pop-up and waste-system

Talentofill integrated bath filler

Kylpyammeen ja suihkun sekoitushanat
Yhdistetty kylpyammeen ja suihkun sekoitushana on yksinkertaisin tapa hankkia suihku kylpyammeen yläpuolelle. Hanoja on saatavilla termostaatin kanssa tai ilman. Sekoittajat voivat olla esillä tai yhdysrakenteisena. Erotusventtiilin ansiosta käyttäjä voi vaihdella ammeen täyttämisen ja suihkun välillä. Turvallisuuden ja käyttömukavuuden kannalta kannattaa valita malli, jossa on termostaatti.

Kansiasennettavat yhdistelmät
Nämä hanat asennetaan kylpyammeen reunaan tai kylpyammeen laatoitettuun reunaan. Varmista, että valitset oikean tuotteen tilanteen mukaan. Laatoitettuun reunaan asennettaessa on varmistettava, että juoksuputki yltää ammeen reunan yli.

Saatavilla on kolme-, neljä- ja viisireikäisiä asennusvaihtoehtoja, joissa yhdistyvät kylpyammeen juoksuputki ja käsisuihku. Yksi tai kaksi kahvaa tai vipua ohjaa vedentuloa, ja erotin mahdollistaa vaihtelun suihkun ja kylpyammeen hanan välillä.

Integroidut ammeen täyttöventtiilit
Nämä asennetaan kylpyhuoneen sisään, ja ne toimivat vedentuloaukkona, ylivuotoventtiilinä ja viputulppana.

Atrio OHM Single-lever bath mixer

Lattiaan asennettavat kylpyammehanat

Erillisiin kylpyammeisiin suunnitelluissa lattiaan asennettavissa hanoissa on lattiasta alkava putkisto, jossa on sama tyyli ja pinnoitus kuin itse hanassa. Useissa malleissa on lisäksi käsisuihku.

Floor-mounted bath faucets

Recommended product ranges

Allure

Allure Brilliant

Atrio One

Veris