Luo mielikuvituksellisia kylpyhuoneratkaisuja GROHEn Rapid SL:llä

Suunnittelu mahdollisuuksien maailm

Olipa projektissasi kyse peruskorjauksesta tai uuden rakentamisesta, Rapid SL WCn asennusrunko avaa uuden design mahdollisuuksien maailman kylpyhuoneiden suunnitteluun.

Suunniteltu seinänsisään tai seinänulkopuolelle -asennuksia varten, GROHE Rapid SL -saniteettirunko takaa nopean ja turvallisen uusimpien WC:iden, bideiden ja altaiden seinäkiinnityksen. Rapid SL:n avulla, saniteettituotteiden sijainti ei rajoitu vain olemassa oleviin seiniin. Runkojemme kantavuus on (400 kg WC:ille ja 150 kg altaille), joten niitä voi käyttää korkeiden ja keskikorkeiden väliseinien sisällä.

Käytä niitä jakamaan alueita kylpyhuoneessa tai luo väliseinä nukkuma ja kylpemisalueiden väliin. Rungot ovat saatavilla kolmena eri korkeutena, mikä mahdollistaa wc:iden ja bideiden asennuksen – jopa ikkunoiden alapuolelle.

Nova Cosmopolitan Light Huuhtelupainike

Hiljaiset yöt – GROHE Whisperin® piilotetut vesisäiliöt

Olipa kyseessä sitten hotelli tai yksityinen asunto, GROHE Whisper® takaa jokaiselle hyvät yöunet. Vaikka joku huuhtelisi vessan keskellä yötä viereisessä huoneessa, putket on eristetty, mikä estää äänien siirtymisen rakennuksen rakenteisiin, kun vesi vapautetaan piilotetusta vesisäiliöstä wc:hen.

Lisäksi, voisit ottaa vesisäiliön pariksi meidän NovaLight -huuhtelupainikkeen, joka säteilee tunnelmallista valoa, eikä päävalon sytyyäminen ole enää tarpeen.

Nova Light flush plate

Kaksoishuuhtelu vesisäiliö vaivattomaan veden säästöön

Kaikki GROHEn piilotetut vesisäiliöt tarjoavat kaksi huuhtelumahdollisuutta, huuhtelun aloitus/lopetus vaihtoehdon tai kaukokäynnistyksen riippuen valitsemastasi huuhtelupainikkeesta.

Dual Flush Cisterns

GROHE Fresh

Laaja huuhtelupainikkeiden valikoima takaa täydellisen design-yhteensopivuuden kaiken tyylisten hanojen ja kylpyhuoneen sisustuksen kanssa. GROHE -huuhtelupainikkeet antavat myös helpon ja suoran pääsyn vesisäiliön huoltotoimenpiteisiin, lisäksi ne ovat yhteensopivia GROHE Freshin kanssa. Lanseerattu vuonna 2009, GROHE Fresh mahdollistaa wc:n raikastinten käytön vesisäiliön yhteydessä.

GROHE Fresh

Recommended product ranges

Rapid SL Installation System

Rapid SL Installation System