Suihkun valitseminen tehty helpoksi

Lyhyt käsikirja täydellisen suihkukokemuksen personointiin

Oikean suihkun valitsemista usein aliarvioidaan, sillä suihkut ova tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme ja niitä käytetään monia kertoja päivässä. Kun olet valitsemassa uutta suihkua, ota huomioon kaikkien käyttäjien tarpeet ja vaatimukset huomioon.

Kuinka tunnistat korkealaatuisen suihkun, joka lisää arvoa tavalliseen suihkukokemukseen? Suihkutottumukset ovat henkilökohtaisia ja jokaisella on omat mieltymyksensä. Myös kylpyhuoneet eroavat toisistaan. Usein ihmisten miettiessään suihkutottumuksiaan he ymmärtävät saavansa suurta nautintoa suihkuista. Onneksi on useita kriteereitä, jotka erottavat korkealaatuiset suihkut tavallisista suihkuista.

Tässä katsaus laatuominaisuuksiin ja -trendeihin, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean suihkun jokaiselle kotitaloudessasi.

Löydä oikea suihku
Power&Soul

Modernin suihkun keskiössä: suihkumoottori

Jokainen suihku suihkuttaa vettä jollain tavalla, mutta ei aina haluttuun suuntaan. Kokemus on osoittanut, että monet suihkut alkavat suihkuttaa vettä joka paikkaan pari viikkoa tai kuukautta asentamisesta – tai niiden suuttimet yksinkertaisesti menevät tukkoon ja eivät päästä vettä läpi. Kaikki tämä maksaa käyttäjältä aikaa ja rahaa. Tämän takia GROHE suihkuissa on edistykselliset suihkumoottorit, jotka varmistavat tasaisen veden jakaantumisen koko suuttimelle. GROHE DreamSpray® suihkumoottori varmistaa 100% suihkunautinnon teknologisten innovaatioiden avulla. Vaikka saisit keskinkertaisen suihkun halvalla, on tärkeää huomioida pitkän aikavälin kokonaiskustannukset. Kustannukset keskinkertaisissa suihkuissa ovat pitkällä aikavälillä korkeat lyhyen elinajan ja runsaan veden kulutuksen takia. Sitä paitsi, suihkussa käyminen on paljon nautinnollisempaa toimivalla ja laadukkaalla pääsuihkulla.

Power & Soul - maksimaalista elinvoimaa
SpeedClean

Suuttimet ovat helppo puhdistaa kalkista

Ennen kuin GROHE-suihku asennetaan suihkukoppiisi, se on käynyt läpi jo monta intensiivistä muotoilu- ja kehitysvaihetta sekä korkeateknologisia valmistusprosesseja sekä laatuvarmistuksia. Tuloksena on tuote, joka yhdistää mukavuuden kestävään kehitykseen. Tämä näkyy ja tuntuu esimerkiksi optimoidussa painossa, helppokäyttöisyydessä, luotettavuudessa sekä pitkässä käyttöiässä. Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää kuin jatkuva korjaaminen tai jopa suihkun uusiminen?

Tukkeutuneet suuttimet ja jatkuva siivoaminen voivat huonontaa suihkukokemustasi. Tästä syystä GROHE on kehittänyt GROHE SpeedClean -teknologian. Tämä kalkkitaistelija suihkupäille ei vain estä kalkin kertymistä, mutta auttaa myös päiden suuttimien siivoamista erityisen silikonisekoituksensa ansiosta. Teknologian ansiosta kalkkijäämät voidaan yksinkertaisesti poistaa pyyhkimällä suihkupää liinalla tai jopa paljaalla kädellä.

Turvallinen suihku koko perheelle

Nauti ihanan rentouttavasta suihkusta ilman vaaraa siitä, että suihkupää ylikuumenee ja polttaa ihoasi. Turvallisuus on tärkein asia etenkin lapsiperheissä, joissa on pieniä lapsia ja vauvoja. Varovaisten vanhempien olisi syytä valita GROHE-suihku integroidulla palovammaturvalla. Turvallisuuden voi varmistaa joko automaattisella kuuman veden kontrollilla GROHE-termostaattien avulla tai älykkäällä kuuman veden kanavoimisella sekoittimen ja käsisuihkun kahvan läpi, täten luoden toimivan esteen kuuman veden ja kromisen pinnan välille. GROHE CoolTouch -teknologian ansiosta jopa lapset ja vanhukset, joille suihkun kontrollointi voi olla vaikeaa, voivat nauttia suihkusta rauhassa.

Virkistymisestä rentoutumiseen – innovatiivinen suihkuteknologia parempaan hyvinvointiin

Veden parantava ja rauhoittava voima on tiedetty jo vuosisatoja. GROHE jatkaa tätä pitkään kestänyttä traditiota tarjoamalla suihkuja erilaisilla suihkukuvioilla. Riippuen mielentilastasi voit vaihtaa suihkun tavallisesta kuviosta hierovaan, pulssimaiseen tai virkistävään suihkuun. Tämän ansiosta voit käyttää suihkua aamuisin virkistävänä elementtinä sekä iltaisin rentoutumiseen. Uusin innovaatiomme on GROHE Bokoma Spray. Aktiivisesti laajeneva ja pienenevä ympyrän muotoinen, hierova suihkukuvio täydentää kihelmöivää GROHE Rain O2 kuviota, anteliasta Rain-suihkua, lempeää Pure-suihkua ja kuplivaa Champagne-suihkua muuttaen suihkusi kokonaisvaltaiseksi hyvinvoinnin lähteeksi.

GROHE Ondus Thermostatic shower mixer

Lisää mukavuutta ja parempaa turvallisuutta parannetulla termostaattiteknologialla

Ihmisen iho on herkkä, minkä takia veden lämpötila pitää säätää yksilölle sopivaksi. Korkealaatuiset termostaatit yhdessä modernin teknologian kanssa takaavat luotettavuuden ja toimivuuden. GROHE on laajasti arvostettu ja tunnettu hienostuneesta termostaattiteknologiastaan.

Sisällyttäen GROHE TurboStat -teknologiaa, GROHE-termostaatit reagoivat nopeammin kuin ennen ja ovat samalla erittäin tarkkoja. Ne säätävät veden lämpötilan haluttuun lämpötilaan sekunnin murto-osassa ja pitävät lämpötilan tasaisena koko suihkun ajan reagoimalla jatkuvasti vedenpaineen muutoksiin. Tulos: ei enää kylmiä tai kuumia yllätyksiä suihkussa.

Termostaattisen sekoittimen edut
F-digital Deluxe

Muuta suihkukaappisi kotispaksi

He jotka eivät ole tyytyväisiä vaihtaessaan eri suihkukuvioiden välillä voivat valita kokonaisen suihkujärjestelmän muuttaakseen kylpyhuoneensa henkilökohtaiseksi hyvinvoinnin tilaksi. Ylellisen kolmiulottuvuuksellisen suihkukokemuksen voi luoda yhdistämällä iso pääsuihkun sopiviin käsi- ja sivusuihkuihin.

Digitaalisesti kontrolloitavat ääni- ja valomoduulit lisäävät kylpylän tunnelmaa kotisi kylpyhuoneeseen. Laaja valikoima erilaisia päällysteitä ja moduuleita tarkoittavat melkeinpä täydellistä vapautta suunnitella sinulle sopiva täydellinen suihkunautinto.

HandCrafted

Saksalaista laatua

Mihin muuhun voivat GROHEn asiakkaat luottaa? Ensinnäkin – kaikki suihkut ovat saksalaisen suunnittelun tulosta. Yrityksen globaalit valmistusstandardit asetetaan Saksassa, joka on laadukkaiden muovisuihkujen kotimaa. Kaikki innovaatiprosessimme lanseerataan ja koordinoitaan Saksasta käsin. Kaikki tuotteemme suunnitellaan yrityksen Saksan tutkimus- ja kehityskeskuksessa ja muotoillaan GROHEn sisäisen design-tiimin johdosta. Laajat testitoimenpiteet testaavat tuotteita yli alan standardien, minkä johdosta vain virheettömät tuotteet lähetetään eteenpäin tehtaalta.

Suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja muotoiltu sopimaan harmonisesti minkä tahansa sisustuksen kanssa.

Kasva vanhaksi yhdessä - GROHE-laatu

Suositellut tuotevalikoimat

Grohtherm 2000 New

Power&Soul Cosmopolitan

Rainshower Icon

Rainshower Systems