Turvallinen suihku vauvasta vaariin

Yhä useampi suihku tarjoaa esteettömän käyttökokemuksen - ei ainoastaan sairaaloissa ja hoitokodeissa mutta myös kodeissa, joissa halutaan esteetöntä liikkumista. Suihkun tulee olla helposti ulottuvilla, jotta käyttö on mukavaa ja helppoa käyttäjälle.

Nautintoa ilman vaikeuksia

Atrio Thermostatic shower mixer

Sama koskee suihkuhanoja. Suihkun yksinkertainen ja intuitiivinen toiminta on itsestäänselvyys uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa. Tämän seuraksena kaikkien eri käyttäjäryhmien tarpeita ei oteta suunnittelussa huomioon. Etenkin seniori-käyttäjille on tärkeää, että suihku on helppo käyttää ja käyttö tulee luonnostaan ilman erillistä opettelua.

Tässä tapauksessa on tärkeää ottaa huomioon mm. pinnat, jotka eivät ole liukkaat, sekä hanojen ja suihkujen käyttö. Vedenläpötilan nopea muutos on aika epämiellyttävä kokemus käyttäjälleen riippumatta onko se itseaihetettu tai vedenpaineen muutoksesta johtunut. Vanhimmilla käyttäjillä tämä voi johtaa shokkireatioon ja tasapainon menettämiseen, joka voi olla erittäin vaarallista. Pienet lapset ovat myös tottumattomia vesihana käytössä ja herkkiä äärimmäisille lämpötiloille.

Tällä tarkoitamme, että eri ikäisten ihmisten tarpeet ja vaatimukset on otettava huomioon, jotta turvallisuus ja mukavuus voidaan varmistaa kaikille. GROHE on ajatellut näitä aiheita paljon ja sisällyttänyt löydöksensä tuotteidensa muotoiluun parhaan mahdollisen nautinnon takaamiseksi kaikille, pitkäksi ajaksi. Ylläpitääksemme universaaleja ja monisukupolvellisia standardeja suihkujemme termostaatit ovat varustettu helposti luettavalla lämpötila- sekä voimakkuusasteikolla. Selvien merkkien avulla jopa ihmiset, joilla on heikentynyt näkökyky, eivät koe suihkussa käyntiä vaivalloisena.
Tuotekehityksemme tärkein tehtävä on käyttää teknologiaa avuksemme luodessamme tiloja, jotka vastaavat eri ikäisten ihmisten tarpeita ja joissa voi ikääntyä turvallisesti ja hyvillä mielin. Suunnittelemme tuotteita, jotka ovat intuitiivisia ja vastaavat ihmisten tarpeita eri elämäntilanteissa.

Valitse GROHE-termostaattinen sekoitin turvalliseen suihkuun

Grohtherm 3000 Thermostatic shower mixer

Termostaattiset GROHEn kalusteet estävät erityisen tehokkaasti palovammoilta, koska ne tasaavat vedenvirtauksen vaihtelut sekunnin murto-osissa.

GROHE TurboStat® -teknologia varmistaa, että veden lämpötila pysyy tasaisena koko ajan. Jos kylmä vesi jostain syystä lakkaa, termostaattimme katkaisee vedenvirtauksen ja estää kuumasta vedestä johtuvat vammat.

GROHE CoolTouch® -teknologia on eritysetu tuotteissamme. Teknologia suojelee ulkoisia pintoja, hanoja, putkia , sivu- ja käsisuihkuja kuumenemasta.

Haluatko kuulla lisää termostaateistamme?

Pehmeä hanan käsittely

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Rainshower Cosmopolitan